Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 2-03-2003 Persbericht district Land van Cuijk

OVERLAST VEROORZAKENDE BROMFIETSER OPGEPAKT, Haps

Van vrijdag op zaterdag is een 17-jarige jongen uit Cuijk opgepakt op de Kerkstraat in Haps. De politie kreeg een melding dat de jongeman `irritant`aan het scheuren was. Terplaatse bleek hij zonder helm heen en weer te scheuren. Bij een poging hem staande te houden ging hij er vandoor. Uiteindelijk wisten agenten de jongen op te pakken toen hij na verloop van tijd weer terug kwam bij het café op de Kerkstraat waar ook zijn vrienden stonden. Hij gedroeg zich daar recalcitrant en is aangehouden. Zijn bromfiets bleek te zijn opgevoerd en hij bleek veel te veel alcohol te hebben gedronken. Hij heeft uiteindelijk een proces-verbaal gekregen voor het rijden onder invloed, zonder helm en met een opgevoerde bromfiets. Daarnaast kreeg hij een rijverbod van tien uur.

DRAAIDEURCRIMINEEL AANGEHOUDEN, Boxmeer

Zaterdagmiddag is een 29-jarige draaideurcrimineel uit Boxmeer aangehouden voor diefstal van een paar flessen likeur bij een supermarkt aan de Spoorstraat in Boxmeer. De man bleek op de SDA-lijst (Stelselmatige Dader Aanpak) te staan. Hij werd tevens nog gezocht voor een geval van mishandeling en huisvredebreuk eerder dit jaar gepleegd.

CARNAVALSVIERDER ONWEL GEWORDEN, Cuijk

Van vrijdag op zaterdag is op de Jan van Cuykstraat in Cuijk een man (lft. en woonplaats onbekend) onwel geworden. De man getooid in carnavalskleding was door veelvuldig gebruik van alcohol met zijn fiets gevallen en lichtgewond geraakt. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer.

DRONKEN AUTOMOBILIST, Boxmeer

Van zaterdag op zondag is een 32-jarige automobilist uit Vortum Mullem op de Faunalaan in Boxmeer betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Bij controle bleek dat hij ongeveer tweemaal de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van vijf uur.