Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 2-03-2003 Persbericht district Aa & Dommel

POSTKANTOOR OVERVALLEN, Berlicum

Vrijdagnamiddag is het postkantoor aan de Kerkwijk overvallen. Vlak na 16.30 uur kwamen er twee gewapende mannen het postkantoor binnen. Op dat moment waren er geen mensen behalve de beheerder in het kantoor. De beheerder is bedreigd en geslagen. De man verdedigde zich, hij liep hierbij een hoofdwond op. Hiervoor moest hij zich in ziekenhuis laten behandelen. Er bleef een vuurwapen achter op de plaats van de overval. De overvallers zijn zonder buit op de vlucht geslagen. De mannen renden te voet weg via een onbekende route. De politie heeft meteen een buurtonderzoek verricht, ook is er een sporenonderzoek ingesteld. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken kunnen bellen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

ONGEVAL LETSEL, Liempde

Vannacht is een 39-jarige vrouw uit Liempde gewond geraakt toen zij met haar auto in een flauwe bocht van de Rosenhofstraat tegen een boom botste. De brandweer moest de vrouw uit haar beknelde situatie bevrijden. De vrouw is met een zware hersenschudding naar het ziekenhuis overgebracht. Vermoedelijk had de vrouw te veel gedronken.

INBRAAK BEDRIJF, Boxtel

Vanochtend vroeg is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Romein. ER was een ruit vernield, waarna men computeronderdelen weg nam.

SNELHEID, Vught

Op de N65 bij Vught zijn vrijdagavond 9 van de 840 gecontroleerde automobilisten bekeurd wegens te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid was 116 km/u, terwijl 80 is toegestaan.