Gemeente Weert

12-02-2003

Rond carnaval
Openingstijden gemeente en wijziging huisvuilroutes

Met carnaval is het Weerter stadhuis beperkt geopend. Daarnaast verschuiven alle huisvuilroutes in de carnavalsweek. En wat zijn dan de openingstijden van de milieustraat?

Het stadhuis is, zoals ieder jaar met carnaval, op maandag 3 en dinsdag 4 maart gesloten. Dat geldt ook voor de afdeling Stadstoezicht (Beekstraat 44). Op woensdag 5 maart kunt u weer normaal terecht bij alle afdelingen.
Op maandag 3 maart is er geen spreekuur van de burgemeester en de wethouders. Op maandag 10 maart kan men van 10.00 tot 12.00 uur weer bij hen terecht.

Milieustraat
Bij de milieustraat aan de Graafschap Hornelaan 200 vervalt op maandag 3 maart de ochtendopenstelling. Het ROS (ook aan de Graafschap Hornelaan 200) is het overslagstation voor wit- en bruingoed (huishoudelijke apparaten zoals televisie, koelkast, mixer, föhn, computer, magnetron, scheerapparaat). Normaal is het ROS op maandag en dinsdag geopend van 9.00-16.00 uur. Op 3 en 4 maart is het ROS echter gesloten.

Huisvuilroutes carnavalsweek verschuiven
Alle huisvuilroutes in de carnavalsweek verschuiven naar een andere dag:

Als de vuilniswagen zou komen op: Komt hij nu op: Maandag 3 maart Zaterdag 1 maart Dinsdag 4 maart Woensdag 5 maart Woensdag 5 maart Donderdag 6 maart Donderdag 6 maart Vrijdag 7 maart Vrijdag 7 maart Zaterdag 8 maart

De duobak mag op de dag vóórdat deze wordt geleegd na 21.00 uur buiten worden gezet. Op de ophaaldag zelf moet de bak uiterlijk om 7.00 uur aan de straat staan. Het is mogelijk dat de inzamelwagen op een ander tijdstip door de straat komt dan u gewend bent.