Gemeente Leeuwarden

Op de Agenda ¦ Commissie Bestuur en Middelen ¦ Stukken voor de Commissie Bestuur en Middelen
Vergadering van de Commissie Bestuur & Middelen

Op maandag 3 maart a.s. vergadert de commissie Bestuur & Middelen. De vergadering begint om 19.30 uur en vindt plaats in het bedrijfsrestaurant van het stadskantoor. 1. Opening en mededelingen
2. Vaststellen van de agenda
3. Rondvraag
4. Ingekomen stukken
5. Brief van de heren Fennema en Hendriks inzake het wijkpanel Goutum 6. Initiatiefvoorstel D66-fractie inzake energiezuinig zwembad en ijshal op het Kalverdijkje (inclusief reactie van het college van B&W)
7. Taakopdracht ontwikkeling nieuw zwembad Kalverdijkje 8. SIOF-claim Wilhelminaplein
9. Zelfevaluatie bestuurskwaliteit
10. Sluiting

Extra vergadering van de Commissie Bestuur & Middelen

Op woensdag 5 maart a.s. vergadert de commissie Bestuur & Middelen. De vergadering begint om 19.30 uur en vindt plaats in de Gele Zaal van het Stadhouderlijk Hof (Hofplein 29 te Leeuwarden).

Op de agenda staat:
1. Opening en mededelingen
2. Vaststellen van de agenda
3. Rondvraag
4. Huisvesting bestuur en ambtelijke organisatie gemeente Leeuwarden 5. Aangaan samenwerkingsovereenkomst 6. Sluiting

De agendas en bijbehorende stukken voor bovengenoemde vergaderingen zijn beschikbaar vanaf 24 februari 2003. Als niet anders is aangegeven, liggen de stukken voor de openbare vergaderingen ter inzage bij de centrale balie in de stadshal van het Stadskantoor aan het Oldehoofsterkerkhof 2 in Leeuwarden en bij de Openbare Bibliotheek aan de Wirdumerdijk 34 in Leeuwarden. Overigens kunt u de vergaderstukken ook raadplegen via de rubriek Raadsinformatie.

Het gemeentebestuur beslist over zaken in uw directe woonomgeving. Als burger kunt u uw mening over plannen van de gemeente laten horen. Omdat de onderwerpen in de vergaderingen van de raadscommissies in een vroeg stadium en uitvoerig worden besproken, bieden juist die vergaderingen u de gelegenheid om uw mening aan de commissieleden kenbaar te maken.

Aanmelden

Indien u alleen aanwezig wilt zijn bij de vergadering, hoeft u u niet aan te melden. Indien u gebruik wil maken van de mogelijkheid om in te spreken, vraagt u dit dan aan bij de commissiegriffier, mw. J. Veninga, (058) 233 23 72.