Gemeente Neede

gemeente Neede
persbericht

Nummer 652, vrijdag 28 februari 2003
Voorlichting gemeentehuis, www.neede.nl
H.A. van Faassen, telefoon (0545) 28 88 54

Neede test nieuwe website vanaf 03-03-'03 on line

De gemeente Neede heeft een nieuwe website www.neede.nl. Vanaf 03-03-'03 is deze testversie on line. Gedurende twee weken gaat Neede deze website testen en daarbij roepen ze de hulp in van de burgers. Evenals van het interne testpanel willen ze graag van de inwoners weten hoe de website bevalt. Heeft u op- of aanmerkingen? Of loopt u tegen fouten op de website aan? Laat het de gemeente weten! U kunt hiervoor het e-mailformulier op de website gebruiken (klik op het envelopje rechtsboven de website).

De internetsite is aanzienlijk uitgebreid. Naast alle bestuurlijke informatie over de vergaderingen van de gemeenteraad, de raadscommissies en het college van burgemeester en wethouders, is ook informatie over een paar honderd gemeentelijke producten en diensten te vinden. Voor meer dan vijftig van deze producten kunt u digitaal aanvraagformulieren verzenden.

De website is op verschillende manieren te doorzoeken. Uw mening kunt u kwijt in het discussieforum. Nieuw is ook de digitale burgerlijke stand en een digitale gemeentegids die door verenigingen, instellingen en bedrijven zelf kan worden gevuld.