Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Internetmagazine NU WIJ WEER! is geheel vernieuwd. Al anderhalf jaar publiceert NU WIJ WEER! met veel succes op het web. Maar vormgeving en navigatie waren voor verbetering vatbaar, zo vond de redactie. Dus is er hard gewerkt en staat NU WIJ WEER! nieuwe stijl nu online. In één moeite door bedacht de redactie een nieuwe item. Op de homepage van NU WIJ WEER! is een dagelijks bijgehouden weblog te vinden.

Wat blijft is de bekende eigenwijze stijl van NU WIJ WEER! Het nieuwe nummer bevat pareltjes als een fotoverslag van een nog onbekende sport: extreem strijken, een literair verslag van de vredesdemonstratie op 15 februari en onafhankelijke recensies A.F.Th.'s De Movo Tapes en Nick Cave's nieuwste, alles gelardeerd met het werk van de allerbeste fotografen en cartoonisten uit eigen stal. NU WIJ WEER! is ook dit keer van alle markten thuis. Naast essays en pamfletten op het gebied van kunst, filosofie en media is er veel ruimte voor strips, poëzie en een lezerspoll over stemgedrag.

NU WIJ WEER! is een platform voor schrijvers, fotografen, cartoonisten, filmmakers en muzikanten; allemaal reagerend op de waan van de dag en de tand des tijds. Zij bestoken Nederland, België en de rest van wereld maandelijks met hartverwarmende, absurde, uitdagende of kritische geluiden. NU WIJ WEER! heeft daarvoor zeven multimediale rubrieken (Media, Politiek, Kunst & Cultuur, Leven, Sport, Filosofie & Religie en Comix & Cartoons). Beeld, tekst en geluid via een open podium, zo is internet bedoeld.

Kijk daarom snel op www.nuwijweer.nl.