TRUSTON GROUP NV
http://www.truston.com

Provincie Noord-Brabant rolt ORCA breed uit

Nieuwegein, 3 maart. Gedeputeerde Staten van de Provincie Noord-Brabant hebben 25 februari 2003 besloten om ORCA, het relatiebeheersysteem van Truston, breed uit te rollen binnen de provincie. Met ondersteuning van Truston en de applicatiebeheerder van de provincie is een plan geschreven om ORCA bij alle afdelingen van de provincie in 2003 operationeel te krijgen.
Om dit snel en efficiënt te volbrengen is er door de provincie gekozen om in combinatie te gaan werken met ORCA versie 2.3.5.14 en SUSHI, het kwaliteitstool van Human Inference. Om de diverse bestanden binnen de provincie snel en efficiënt in ORCA te verwerken gaat men gebruik maken van de ORCA Easy Entry user interface.
Bij Provincie Noord-Brabant worden alle modules van ORCA ingezet. Hieronder vallen ORCA Base/Control, ORCA Quality, ORCA Connect, ORCA Product, ORCA Contact, ORCA Marketing en ORCA Business Layer. Binnen ORCA worden de Human Inference modules Intelligent Retrieval(r), Name/IT(r), itACA(r) en SUSHI(r) gebruikt.

Over Provincie Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant, 500.00 ha., 2,4 miljoen mensen. Vijf grote steden: Breda, Eindhoven, Helmond, s-Hertogenbosch en Tilburg, samen Brabantstad. Circa 20 procent van de industriële productie van Nederland, circa 15% van de agrarische productie. Brabant is het voorland van de Randstad naar Europa of van Europa naar de Randstad. De provincie Noord-Brabant vormt hierin een actief middenbestuur dat werkt aan een zo goed mogelijke relatie en samenwerking met haar partners, gemeenten, rijksoverheid en niet in het minst haar burgers onder het motto Brabant zichtbaar beter. De provinciale organisatie werkt met het INK-managementmodel in een platte organisatie. In dit kader zoekt de provincie naar wegen om haar relaties zo goed mogelijk te beheren en ziet daarvoor met het Orca-systeem een nuttig instrument.

Over Truston

Truston Group N.V. bestaat uit Truston Solutions B.V.,Truston Services B.V. en Truston Products B.V.

Truston Solutions levert met ORCA een standaardoplossing voor de customer backbone. Kennis over klanten die verspreid is over front- en backoffice informatiesystemen, wordt door ORCA geïntegreerd. Zo ontstaat een volledig klantprofiel waarbij losse delen een samenhangend beeld vormen. ORCA wordt daarnaast gebruikt om centraal relatiebeheer te realiseren, voor 1:1 marketingcampagnes, als basis onder CRM-initiatieven en voor multi-channel oplossingen waarbij de klant centraal staat.

Truston Services is één van de grootste Oracle projectconsultancy leveranciers in Nederland en kennisleider voor internettoepassingen, e-learningoplossingen, Oracle databasebeheer, Java-applicatiebouw en CRM-implementaties.

Truston Products levert softwareproducten voor de realisatie van uiteenlopende informatiesystemen. Een krachtige Oracle-database vormt de basis voor veel van deze systemen. Diezelfde technologie ligt ten grondslag aan het door Truston gevoerde bedrijfskritische relatiebeheersysteem ORCA2.


03 mrt 03 10:33