Drempels weg


Korting op de toetsing van Drempels Weg voor intentieverklaarders

03-03-2003
De toetsing van Drempels Weg is een regelmatige, onafhankelijke toetsing van de toegankelijkheid van websites. Vanwege het Europees jaar van mensen met een handicap heeft Drempels Weg een aantrekkelijk aanbod voor organisaties en bedrijven die een intentieverklaring getekend hebben: maximaal 100 aanvragers krijgen in 2003 voor een toetsing 50 procent korting op de normale prijs van 1224 euro.

Een website verandert regelmatig. Dat geldt uiteraard ook voor een toegankelijk gebouwde site. Door deze veranderingen loopt je site het risico minder toegankelijk te worden. De beste manier om je site toegankelijk te maken én te houden is de toetsing van Drempels Weg. Deze toetsing wordt, in opdracht van Drempels Weg, uitgevoerd door een onafhankelijke organisatie: Accessibility.

Voordelen
Als je je site aanmeldt voor de toetsing testen de experts van Accessibility hem regelmatig op de toepassing van de W3C-richtlijnen. De resultaten van de toetsing worden je in een electronisch rapport toegezonden. Hierdoor ben je in staat snel en efficiënt in te springen op de gesignaleerde knelpunten.
Behalve het rapport ontvang je ook een uitgebreide nieuwsbrief waarin oplossingen staan voor op jouw site gesignaleerde drempels. De betreffende richtlijnen worden er uitgebreid in beschreven. Ten slotte heb je met de toetsing recht op ondersteuning van de helpdesk.

Speciale aanbieding
Ter gelegenheid van het Europees jaar van mensen met een handicap heeft Drempels Weg een speciale aanbieding voor organisaties en bedrijven die een intentieverklaring getekend hebben. Beschikt je bedrijf over een intentieverklaring, meld je dan snel aan voor de Drempels Weg Toetsing. Maximaal 100 organisaties kunnen profiteren van maar liefst 50 procent korting op de normale prijs van 1224 euro.

Vertegenwoordig je een non-profitorganisatie of stichting? Dan kan de korting oplopen tot 75 procent. Hieraan zijn enkele voorwaarden verbonden. Wil je meer weten over korting op de toetsing? Neem dan contact met ons op.