Ingezonden persbericht

Kalido Group breidt activiteiten in de Verenigde Staten uit

Nieuwe reseller-overeenkomsten en strategische benoemingen

Londen, Verenigd Koninkrijk, 3 maart 2003 - Kalido Group, wereldwijd leverancier van informatie-integratiesoftware, heeft haar marktpositie in de Verenigde Staten versterkt met een aantal reseller-overeenkomsten. De overeenkomsten werden gesloten met RCG Information Technology, Inc. en Cosyne Enterprises, Inc. Beide bedrijven zijn specialisten in het ontwerp en de implementatie van datawarehouse- en business intelligence-oplossingen. Bovendien heeft Kalido het managementteam in de VS uitgebreid om de Amerikaanse markt beter te kunnen bedienen. Don Painter is benoemd tot Vice-President Sales voor energie- en procesbedrijven en Andy Cargo wordt Vice-President Sales en Allianties.

Painter richt zich in zijn nieuwe functie op het uitbreiden van de sales- en accountactiviteiten voor de olie- en procesindustrie. Hij beschikt over jarenlange ervaring met het leveren van complexe bedrijfsoplossingen, het verbeteren van omzetten en de implementatie van programma's voor kostenbesparingen. Verder heeft hij in het verleden strategische allianties gesloten met marktleiders uit de energie-, olie- en procesbranche.

Cargo is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de sales- en industrieallianties van Kalido. Hij zegt hierover: "In de overgang naar flexibele real-time ondernemingen moeten grote bedrijven een compleet en gedetailleerd beeld kunnen krijgen van de prestaties, zonder de lokale systemen te belasten. Dit moet ook mogelijk zijn tijdens grote veranderingsprocessen. Bovendien moeten gegevens vanwege de strenge financiële regelgeving op elk niveau betrouwbaar en accuraat zijn en continu beschikbaar. Door uitbreiding van de marktpositie is Kalido de partner die bedrijven als Cosyne Enterprises en RCG Information Technology ondersteunt bij de levering van informatie-integratieoplossingen die aan al deze eisen voldoen."

Resellers
RCG Information Technology en Cosyne Enterprises gaan de KALIDO (tm) Dynamic Information Warehouse-software in de Amerikaanse markt wederverkopen, implementeren en ondersteunen. Deze oplossingen worden opgenomen in het business intelligence-portfolio waarmee beide bedrijven diverse marktsegmenten bedienen.

Robert Skriletz, National Managing Principal BI bij RCG Information Technology: "KALIDO Dynamic Information Warehouse past perfect binnen onze BI-activiteiten, omdat deze oplossingen bewezen hebben dat ze Global 2000-bedrijven real-time inzicht bieden in zakelijke activiteiten. De software van Kalido biedt onze klanten de nieuwste datawarehouse-oplossingen voor het beheer van grote veranderingen, zoals fusies, reorganisaties of overnames. Vrijwel elk bedrijf heeft momenteel met deze veranderingen te maken."

"Grote organisaties worstelen met de dynamiek van de huidige zakelijke omgeving en de organisatorische gevolgen. Deze situatie vereist voortdurende en kostbare upgrades van systemen om het tempo van de veranderingen te kunnen bijbenen", zegt Perry Ram, CEO van Cosyne Enterprises. "Door het vermogen om informatie uit verschillende systemen te integreren, komt Kalido tegemoet aan de belangrijkste integratieproblemen waar grote conglomeraten mee geconfronteerd worden."

###

Over RCG Information Technology
RCG Information Technology levert IT-services op het gebied van IT-strategie en
-ontwikkeling, applicatieontwikkeling en integratie en beheer. Enkele specialismen zijn: Business Intelligence, webservices, applicatiebeheer, offshore-leveringen en projectmanagement. RCG bedient ruim 350 klanten in sectoren als financiële dienstverlening, verzekeringen, energie en farmacie. Klanten zijn onder andere American Honda Co., AT&T, BASF, British Airways, Chevron Texaco, Deutsche Bank, General Electric, Lockheed Martin, Pfizer, Reader's Digest, Texas Instruments, UPS en VISA.

Ingezonden persbericht