Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden biedt spaargemak met de extra rente 03-03-2003
Met de Extra Rente Rekening introduceert Nationale-Nederlanden een hoogrentende spaarrekening, die eenvoudig en gemakkelijk kan worden gebruikt voor alle beschikbare spaargelden. Voor het intermediair is het product geschikt om de relatie met de klant te verbreden of aan cross-selling te doen.
De Extra Rente Rekening is een rechttoe rechtaan spaarrekening, zonder ingewikkelde voorwaarden of regels. De rekeninghouder kan het geld opnemen wanneer hij wil. Een hoge rente van 4,0 procent maakt sparen voor de klant lucratief.
De Extra Rente Rekening leent zich voor alle spaargelden, zoals periodieke spaarbedragen, een 13e maand, vakantiegeld, een bonus en vrijvallende bedrijfsspaargelden. Om de spaarrekening te openen, hoeft de klant alleen een aanvraagformulier in te vullen en deze door zijn adviseur op te laten sturen. De eerste inleg bedraagt minimaal 45 euro.
Adviesmogelijkheden
De Extra Rente Rekening is een eenvoudig te verkopen product en vormt een goede start voor een uitbreiding van de dienstverlening, die tevens nieuwe kansen biedt voor contact met de klant en cross-selling. Om de Extra Rente Rekening onder de aandacht te brengen, stelt Nationale-Nederlanden het intermediair actiemateriaal ter beschikking met als thema 'Spaar uw spaarloon'. Het gaat onder meer om een spaarbrochure en een voorbeeldadvertentie, waarin de adviseur zijn eigen logo, bedrijfsnaam en NAW-gegevens kan opnemen.