Provincie Drenthe

Verkiezingsborden in heel Drenthe Ter Beek en Lohues beplakken eerste bord

Assen, 3 maart 2003
Persberichtnummer 03-033



De Commissaris van de Koningin in de provincie Drenthe, Relus ter Beek, en Skik-zanger Daniël Lohues hebben in Erica het eerste van ruim tweehonderd driehoeksborden beplakt.
Op de borden doet de bekende Drentse zanger een oproep om op dinsdag 11 maart te gaan stemmen voor de provinciale staten. Zijn motto is: met stemmen speel je wat klaar!
Vanaf vandaag staan de driehoeksborden in alle twaalf gemeenten in Drenthe.

Behalve via driehoeksborden wordt de Drentse kiezer vanaf deze week ook via spandoeken herinnerd aan de komende statenverkiezingen. 'Bijna verkiezingen. U komt toch ook?', luidt de tekst, die te lezen is op tal van bruggen en viaducten in de provincie.

Ook via radio en televisie worden de kiezers gewezen op de komende verkiezingen. Sinds het officiële startschot van de verkiezingscampagne op 5 februari jongstleden is Daniël Lohues regelmatig te horen en te zien. Bij RTV Drenthe wordt de oproep 116 keer op de televisie en tachtig keer op de radio uitgezonden. Bij Radio Rebecca is de spot 126 keer te horen.



Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: communicatie@drenthe.nl