Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 3-03-2003 Persberichten district Den Bosch

VERDACHTEN AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 33 en 48 jarige man uit Den Bosch zijn op 2 maart 2003, omstreeks 18.15 uur aangehouden omdat ze zich onbevoegd in een gebouw aan de Verlengde Statenlaan bevonden. Na opmaken van proces-verbaal zijn ze weer in vrijheid gesteld.

VERDACHTE OPGEVEN VALSE NAAM AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 26 jarige man uit Eden werd door de politie op 2 maart 2003 bekeurd voor het urineren op de openbare weg, de Ruische Poort te Den Bosch. Toen de man naar zijn naam gevraagd werd, gaf hij een valse naam op. Ook hiervoor kreeg hij vervolgens een proces-verbaal.

RIJDEN ONDER INVLOED DEN BOSCH

Tegen een 26 jarige automobilist uit Amsterdam is op 2 maart 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 22.25 uur op de Hekellaan te Den Bosch. Hij kreeg een boete van EUR 400.

VERDACHTE VERNIELING AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 28 jarige man uit Den Bosch is op 2 maart 2003 aangehouden ivm vernieling van een ruit bij een bedrijf aan de Hooge Steenweg te Den Bosch.

VERDACHTEN INBRAAK AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 20 jarige man uit Den Bosch en een 18 jarige jongen uit Heeswijk-Dinther zijn op 3 maart 2003 omstreeks 02.35 uur aangehouden als verdachten van inbraak in het Amadeirohuis (carnavalstent) aan de Parade te Den Bosch.

RIJDEN ONDER INVLOED DEN BOSCH

Tegen een 59 jarige automobilist uit Den Bosch is op 3 maart 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.40 uur op de Kapelaan Koopmansplein te Den Bosch.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 18 jarige jongen uit Den Bosch is op 3 maart 2003 omstreeks 01.45 uur aangehouden ivm mishandeling van een 40 jarige man uit Rosmalen op de Sint Josephstraat te Den Bosch.

VECHTPARTIJ NIEUWKUIJK

Bij een vechtpartij op de Nieuwkuijksestraat te Nieuwkuijk op 3 maart 2003 omstreeks 01.55 uur is een 21 jarige man uit Heusden aangehouden. Hij had een 17 jarige jongen uit Waalwijk op het hoofd geslagen, waardoor deze zich in het ziekenhuis moest alten behandelen. Ook de verdachte moest zich door een dokter laten behandelen.

RIJDEN ONDER INVLOED DEN BOSCH

Tegen een 43 jarige automobiliste uit Rosmalen is op 3 maart 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De vrouw reed omstreeks 02.10 uur op de Kapelaan Koopmansplein te Den Bosch. Ze kreeg een boete van EUR 190.

RIJDEN ONDER INVLOED DEN BOSCH

Tegen een 17 jarige automobilist uit Vught is op 3 maart 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De jongen reed omstreeks 03.05 uur op de Spinhuiswal te Den Bosch.

RIJDEN ONDER INVLOED DEN BOSCH

Tegen een 37 jarige automobiliste uit Drunen is op 3 maart 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De vrouw reed omstreeks 03.15 uur op de Spinhuiswal te Den Bosch.

VERDACHTE BELEDIGING AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 21 jarige man uit Sint Michielsgestel is op 3 maart 2003 omstreeks 01.50 uur aangehouden op de Stationsweg te Den Bosch omdat hij een politieambtenaar beledigde. Hij kreeg een transactie van EUR 220.

RIJDEN ONDER INVLOED DEN BOSCH

Tegen een 37 jarige automobilist uit Vlijmen is op 3 maart 2003 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 03.30 uur op de Spinhuiswal te Den Bosch.

STRAATROOF DEN BOSCH

Een 53 jarige man uit Den Bosch is op 3 maart 2003 omstreeks 03.30 uur op de Fort Orthenlaan te Den Bosch van zijn geld beroofd. In eerste instantie kwam er een man naar hem toe met de vraag of hij EUR 10 kon wisselen. Even later kwam de onbekende man weer terug, samen met twee andere knapen en moest de man zijn geld afgeven. Omdat het slachtoffer dit niet zonder meer deed, ontstond er een vechtpartij, waardoor het slachtoffer zich in het ziekenhuis moest laten behandelen aan een hoofdwond.

VERDACHTEN VERNIELING AUTO`S AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Op 21 februari 2003 zijn een viertal jongens in de leeftijd van 14 t/m 17 jaar uit Den Bosch aangehouden ivm vernieling van auto`s op onder andere het Sweelinckplein te Den Bosch. Ze hadden auto`s met verf bespoten en van auto`s auto-emblemen, onder andere Pettelaarseweg, weggenomen. Bij een van de jongens werden 14 auto-emblemen aangetroffen. Bij de politie hebben echter slechts drie mensen aangifte gedaan van diefstal van een auto-embleem. De politie wil dan ook graag in contact komen de andere benadeelden.

AUTO TE WATER HEUSDEN

In het water aan de Grachten te Heusden is op 3 maart 2003 een Opel aangetroffen, die eerder die nacht vanaf de Schramstraat te Heusden bleek te zijn ontvreemd. Tijdens het uittakelen van de auto, werd ook nog een bromfiets aangetroffen, die in het water lag.