Dienstenbond CNV

Leden stemmen in met sociaal plan Raab Karcher
04-03-2003

Op 30 januari 2003 legden wij u het sociaal plan Raab Karcher ter goedkeuring voor. Na het sluiten van de reactietermijn, 12 februari 2003, is gebleken dat een meerderheid van de leden akkoord is gegaan met het plan.

De CNV Dienstenbond zal het plan nu ondertekenen. Bij eventuele organisatiewijzigingen zal de CNV Dienstenbond door Raab Karcher worden uitgenodigd.Op deze manier kunnen wij uw belangen goed in de gaten houden. Het is natuurlijk wel zaak dat u, wanneer daar aanleiding voor is, zelf ook contact opneemt met ons.

Wat de CNV Dienstenbond nog meer voor u doet... Naast het onderhandelen voor een goed sociaal plan doet de CNV Dienstenbond nog veel meer voor u. We zetten dat nog even op een rijtje:
1. Collectieve belangenbehartiging: wij komen op voor de collectieve belangen van werknemers in allerlei sectoren voor wat de collectieve arbeidsvoorwaardenregelingen (CAOs) betreft als ook bij fusies of reorganisaties.
2. Individuele belangenbehartiging: bij vragen of problemen rond uw werk of uitkering kunt u op deskundige hulp en advies rekenen. 3. Juridische hulp: bij meningsverschillen met uw werkgever staan onze juristen voor u klaar.
4. Financieel advies: hypotheken, pensioenen, lijfrentes, etc.: voor een advies op maat bent u op het juiste adres bij ons Financieel Adviesbureau.
5. Steun aan OR-leden: advies bij plannen van de directie, of ondersteuning van uw OR-kandidatuur.
6. Cursussen: onze leden hebben de mogelijkheid om (vaak gratis) CNV-cursussen te volgen.
7. Informatie: via ons maandblad Akkoord, Infos en vakbladen blijft u op de hoogte van ontwikkelingen in uw bedrijf, bedrijfstak en de samenleving.
8. Belastinghulp: tegen een symbolisch bedrag kunt u ieder voorjaar bij u in de buurt uw belastingaangifte laten verzorgen. 9. Loopbaanadvies: voor vragen en deskundig advies over uw loopbaan kunt u terecht bij bureau Kans.
10. Contributie: u betaalt naar draagkracht maandcontributie. De eerste 6 maanden krijgt u zelfs een korting van 25%!! 11. Rechtshulp Pluspakket: voor zowel juridische steun bij arbeidsconflicten als bij juridische problemen kunt u de bond inschakelen.

Lees meer over de diensten van de Dienstenbond.

Vragen
Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij bestuurder, Martijn Donker, tel. (035)6460580.