Chronisch zieken en Gehandicapten Raad Nederland

modernisering awbz

Voorlichtingsbijeenkomsten modernisering AWBZ

Op dit moment vinden door het hele land voorlichtingsbijeenkomsten plaats in het kader van de modernisering van de AWBZ. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in opdracht van het ministerie van VWS. Veel patiënten- en gehandicaptenorganisaties worden uitgenodigd om bij deze voorlichtingsbijeenkomsten aanwezig te zijn.

Er zijn volgens de CG-Raad nogal wat kanttekeningen te plaatsen bij de plannen rond de modernisering van de AWBZ en bij de in- en uitvoering daarvan. De CG-raad heeft de belangrijkste bezwaren samengevat in een apart document (klik hier). Deze informatie kan u ondersteunen als u een voorlichtingsbijeenkomst bezoekt of als u op een andere manier bij de discussie over de AWBZ betrokken bent.

Als u geen directe uitnodiging voor een voorlichtingsbijeenkomst hebt gekregen, maar toch daarbij aanwezig wilt zijn, dan kunt u contact opnemen met het organiserende bureau itV Consult, telefoon 026 - 482 15 38.

(4 maart 2003)

---

Terug naar de homepage Terug naar de vorige pagina Ga naar 'Recente wijzigingen' Ga naar 'Zoeken op deze site' Ga naar 'Contact'