Ingezonden persbericht

Property invest real estate funds gaat samenwerking aan met bouwfonds asset management

Property Invest heeft op de MIPIM in Cannes bekend gemaakt een samenwerking aan te gaan met Bouwfonds Asset Management. Beide partijen hebben in hoofdlijnen overeenstemming bereikt over toetreding van Bouwfonds Asset Management, onderdeel van Bouwfonds te Hoevelaken, als aandeelhouder van Property Invest.

Bouwfonds verwerft voor een niet nader bekend te maken bedrag een belang van 30% in Property Invest Holding.

Mede-aandeelhouder is, naast het Property Invest management, Trimp & Van Tartwijk Property Performance die al vanaf de oprichting als aandeelhouder betrokken is bij Property Invest. Met de toetreding van Bouwfonds wordt de stabiliteit van de onderneming verder versterkt.

In de komende maanden zal Property Invest haar eerste fonds voor professionele beleggers in de Nederlandse vastgoedprojecten met als doel extra waarde toe te voegen aan de portefeuille. Dat zal worden gerealiseerd door gebruik te maken van verschillende actieve asset management strategieën.

Utrecht/Amersfoort/Cannes, 3 maart 2003

Voor nadere informatie:
Property Invest Management
Henk Porte, Managing Director, telefoon 030 252 93 81 E-mail: HYPERLINK "mailto:h.porte@propertyinvest.nl" h.porte@propertyinvest.nl

Bouwfonds Asset Management
Thomas Pohle, Director, telefoon 033 750 47 12
E-mail: t.pohle@bouwfonds.nl

Bouwfonds
tel: 033 2539226
fax: 033 2539225
email: s.vries@bouwfonds.nl
website: http://www.bouwfonds.nl