Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 04-03-2003


Hans kazÀn tekent nieuw contract bij de tros

Hans Kazàn & Magic Unlimited produceren in 2003 en 2004 in totaal zestien nieuwe televisieshows en twee specials voor de TROS. Dat is onlangs vastgelegd in een nieuw contract.

In deze shows tonen Oscar, Renzo en Mara (beter bekend als Magic Unlimited) wederom hun spectaculaire en swingende illusies en Hans Kazàn betrekt bekende Nederlanders bij zijn verbluffende goocheltrucs. De TROS begon in september 2001 met het uitzenden van het programma Hans Kazàn & Magic Unlimited dat meteen erg succesvol was en ruim 7,6 waardering kreeg. De aan hun tv-show verbonden website www.tros.nl/kazan is eveneens erg populair. Tijdens de eerste uitzendingen van Hans Kazàn & Magic Unlimited had de site maar liefst 800.000 pageviews.

Afgelopen seizoen waren Hans Kazàn & Magic Unlimited ook te zien in alle grote theaters van Nederland. Hun shows waren overal uitverkocht en in het nieuwe seizoen zullen Oscar, Renzo & Mara met een nieuwe dynamische show langs de theaters toeren. Als speciale gast ontvangen zij... Hans Kazàn! Het blijft tenslotte de grootste magische familie van Nederland!

Fotobijschrift: De TROS-directie tovert voor Hans Kazàn een nieuw contract uit de hoge hoed! (Foto: TROS/Gentle Look)



Ingezonden persbericht