Gemeente Haarlem


Uitnodiging


Beste relatie,

Hierbij nodigen wij u uit voor de huldiging van de 500ste cursist door wethouder Barnhoorn tijdens een informatieve bijeenkomst over computerverstrekking aan minima, een initiatief van de afdeling Sociale Zaken & Werkgelegenheid.

U bent van harte welkom op:

Datum: Donderdag 6 maart 2003
Tijdstip: Ontvangst vanaf 18.45 uur
Start 19.00 uur, einde 20.30 uur
Locatie: Zuiderpolderschool, Jan Sluyterslaan 11

De Gemeente Haarlem verstrekt sinds 2002 gratis computers aan gezinnen rond het minimumniveau met kinderen in groep 4 t/m 8 van het basisonderwijs. De gemeente wil hiermee voorkomen dat kinderen uit deze gezinnen een 'digitale achterstand' oplopen. Voorwaarde is deelname aan een PC-cursus voor ouder en kind om basisvaardigheden onder de knie te krijgen. De resultaten van het project zijn boven verwachting.

Wethouder Barnhoorn begint de bijeenkomst met een uitleg over de opzet en het doel van het project en de inbreng van de gemeente. Frank Voskuilen van Luk-Idee belicht de praktijk en docent Jan van Gelder vertelt over de cursus. Vervolgens overhandigt wethouder Barnhoorn een certificaat aan de 500ste cursist. Na de uitreiking en presentaties is er een mogelijkheid om rond te kijken in het cursuslokaal. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen.

Wij hopen u 6 maart te kunnen begroeten.

Met vriendelijke groet,


Jan Scholten
hoofd Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Gemeente Haarlem

Sector Publieksdienst


Retouradres Postbus 203 2000 AE Haarlem
Datum
Contactpersoon
Telefoon
E-mail adres
Onderwerp

28 februari 2003
Tanja van der Linde
023 - 511 4197
lindet@haarlem.nl
---- --