Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 4-03-2003 Persbericht district Maasland

VERDACHTEN VERNIELINEGN AANGEHOUDEN, Oss

De politie heeft maandagnacht aan de Spoorlaan in Oss een 38-jarige inwoner van Meisdorf (D) en een 33-jarige inwoner van Berghem aangehouden. Ze worden er van verdacht een aantal vernielingen gepleegd te hebben in de Spoorlaan. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

DIVERSE WAPENS AANGETROFFEN, Geffen

In de auto van twee Bosschenaren, beide 35 jaar oud, trof de politie maandagnacht diverse wapens aan. De politie kwam na een alarmmelding ter plaatse op de Bredeweg in Geffen. Daar stond langs de kant een auto geparkeerd met beide Bosschenaren er in. Onderzoek in de auto leverde een onklaar gemaakte revolver, een mes en een hakbijl op. Beide mannen werden aangehouden. Bij de fouillering van beide mannen trof de politie nog twee messen aan. De wapens zijn inbeslaggenomen en de mannen zijn voor verder onderzoek ingesloten.

IN BEZIT VAN HARDDRUGS, Loosbroek

Een 20-jarige inwoner van Heeswijk-Dinther is maandagnacht aangehouden aan de Dorpsstraat in Loosbroek. Onderzoek wees uit dat de man in het bezit was van een halve gram harddrugs, vermoedelijk cocaïne. De drugs is inbeslag genomen en de verdachte kon die nacht huiswaarts keren met een proces-verbaal.

OSSENAAR AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, Lith

De politie heeft dinsdagmiddag een 17-jarige Ossenaar aangehouden inzake belediging. De jongen riep tegen agenten die voorbij reden over de Mr van Coothstraat in Lith `Vuile kankerlijers`. Daarop werd hij aangehouden en meegenomen naar het bureau. De Ossenaar wordt voorgedragen voor alternatieve strafafhandeling.