Provincie Drenthe

Verkiezingsdebat in Emmen

Voorzieningen voor senioren en jongeren

Assen, 21 februari 2003
Persberichtnummer 03-028



Als jongeren de school hebben beëindigd, zijn er heel wat die de provincie verlaten. Ze gaan studeren of zoeken het avontuur in de randstad. Zou dit anders zijn als er meer voorzieningen voor de jeugd in Drenthe zouden zijn? Zijn er voldoende mogelijkheden voor ouderen en vitale senioren in de provincie? Over deze en andere vragen gaan kandidaat-statenleden op maandag 4 maart in Emmen met elkaar en met de burgers in discussie.

In het gemeentehuis van Emmen vindt die avond het vierde en tevens laatste themadebat in de regio plaats, dat wordt georganiseerd in het kader van de verkiezingen van provinciale staten op dinsdag 11 maart aanstaande. Nadat Grieto Folkersma van de ouderenbond ANBO en Dorithe Herder van de Jongerenraad Drenthe de aftrap hebben gegeven, wordt gediscussieerd onder leiding van Ferdinand Fransen (Twee Vandaag) en Evert ten Napel (Studio Sport).

Het themadebat is in het gemeentehuis van Emmen, Raadhuisplein 1 in Emmen. De avond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend. Iedereen is van harte welkom!



Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: communicatie@drenthe.nl