Politie Zeeland



Z-1528-2003 MAN IN WONING BESTOLEN

Maandagmiddag tussen 14.00 uur en 14.15 uur is een 59-jarige man uit Terneuzen in zijn woning bestolen.
Rond 14.00 uur werd er bij de woning aangebeld. Toen de bewoner de deur opendeed drongen twee onbekend gebleven mannen de woning binnen.
De mannen doorzochten de woning en namen oude munten met nog onbekende waarde en een pinpas weg. Onder bedreiging van een slagwapen gaf de bewoner zijn pincode. Het is nog onbekend of er geld van de rekening werd opgenomen.
Van beide daders is geen duidelijk signalement. Er is alleen bekend dat beide mannen rond de 25 jaar oud zijn. De politie heeft de zaak in onderzoek.


W-1529-2003 DIEFSTAL UIT SPORTCOMPLEX

Dinsdagmiddag tussen 14.00 uur en 14.15 uur is een 41-jarige man uit Oss in een sportcomplex in Domburg bestolen van zijn tas.
De man had zijn tas in een kleedruimte achter gelaten. Toen hij terugkeerde was de tas met daarin een fototoestel weggenomen.
De tas werd later in het complex teruggevonden; het fototoestel (met een waarde van enkele honderden euro's) niet.


W-1530-2003 DIEFSTAL UIT AUTO

Tussen dinsdagochtend 08.15 uur en dinsdagmiddag 17.00 uur is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond op het parkeerterrein (P+R) achter het station aan de Segeerssingel in Middelburg.
Uit de auto werd een radio cd-speler met een waarde van tientallen euro's weggenomen.
De auto werd opengebroken; het totale schadebedrag is nog onbekend.


W-1531-2003 AANRIJDING OP RIJKSWEG A58

Dinsdagmiddag rond 17.15 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Vlissingen een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 68-jarige automobilist uit Vlissingen reed over de Rijksweg A58 komende uit de richting van Middelburg.
Bij de verkeerslichten op de kruising Sloeweg, Vlissingsestraat wilde de man rechtdoor rijden.
Toen hij niet meer kon remmen voor een personenauto die voor het verkeerslicht (voor rechtdoor) stilstond week hij uit naar de rijbaan voor rechtsafslaand verkeer.
Hier kwam hij in aanrijding met een 24-jarige automobilist uit Vlissingen. Hij reed over de rijbaan voor rechtsafslaand verkeer. Er was alleen materiële schade.



W-1532-2003 DOORRIJDEN NA AANRIJDING

Dinsdagmiddag rond 17.00 uur raakte de personenauto van een 42-jarige vrouw uit Koln (D) op de Rijksweg A58 bij Arnemuiden beschadigd nadat deze door een vrachtwagen werd aangereden.
De vrouw uit Koln stond met pech op de vluchtstrook van de A58 met de voorzijde van de auto in de richting van Goes. Terwijl zij daar stond werd de personenauto door een voorbij rijdende vrachtwagen aangereden waardoor de auto aan de gehele linkerzijde beschadigd raakte.
Na de aanrijding reed de vrachtwagen door. Het totale schadebedrag is nog onbekend.





Politie Zeeland