Gemeente Stede Broec

12-3-2003
NOTULEN VAN DE B&W-VERGADERING VAN 4 MAART 2003

Vanaf nu elke week: de verslagen van de vergaderingen van het college van burgemeester en wethouders

Vanaf nu kunt u wekelijks de verslagen lezen van de vergaderingen van het college van burgemeester en wethouders. B&W vergaderen elke dinsdagmorgen. Het eerste agendapunt is altijd de vaststelling van de notulen van de vergadering die een week ervoor plaatsvond. Die vastgestelde notulen treft u hier op de website aan.

Verslag bestaat uit twee onderdelen
De B&W-notulen bestaan uit twee onderdelen. Het eerste deel van het verslag gaat over onderwerpen die besproken zijn. Het tweede deel betreft de zogenaamde paraafstukken: onderwerpen die niet tot een discussie hebben geleid, maar waar de burgemeester en de drie wethouders vóór de vergadering, bij bestudering van de stukken, al hun paraaf onder hebben gezet.

Vertrouwelijke zaken
Soms is er sprake van een derde categorie onderwerpen: vertrouwelijke. U begrijpt dat we niet alles kunnen publiceren. In de B&W-vergadering gaat het bijvoorbeeld ook om personeels- aangelegenheden, om besluiten over uitkeringen of voorzieningen voor gehandicapten. In zulk overleg worden namen genoemd. Die komen dus ook in de notulen. Dat soort zaken wordt niet in openbare verslagen gemeld.
Klik hier voor de verslagen van 4 maart 2003.