STICHTING HOUT EN MEUBEL


Woerden, 7 februari 2003

SH&M pakt uit op vakbeurs voor interieurbouw

Op 5 maart 2003 organiseert SH&M Bedrijfsopleidingen een seminar tijdens de Interieurbouw vakbeurs 2003 in Hardenberg. Door een intensieve samenwerking tussen SH&M en Baars & Bloemhoff is een bijzonder informatief en afwisselend programma tot stand gekomen. Binnen het thema 'De kracht van kennis'wordt zowel de ondernemer als de medewerker in de interieurbouw veel interessants geboden.

Op dit seminar staan kennisaspecten rond het werk in de interieurbouw centraal. De informatie is verdeeld in arbeidsomstandigheden, vaktechniek en visie op de toekomst van de branche. Sprekers die goed bekend zijn met de branche belichten de problemen waar ondernemers en medewerkers in het vakgebied mee te maken hebben. Op het gebied van arbeidsomstandigheden verneemt de bezoeker de stand van zaken over het Arboconvenant meubelindustrie en de wet Verbeterde Poortwachter. Tevens presenteert SH&M het Scholingsplan voor bedrijven. Diverse toeleveranciers verzorgen demonstraties over kenmerken, toepassingen en verwerking van plaatmaterialen en het afwerken van houten ondergronden.

Om de informatie zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de toehoorders is gekozen voor twee afzonderlijke sessies van elk drie uur. Het eerste deel begint om 11.30 uur en is vooral gericht op het middenkader en de directies in de ondernemingen. Het middagdeel begint om 17.30 uur en is toegespitst op uitvoerend personeel. De organisatoren bieden zowel het seminar als het aansluitende beursbezoek geheel kosteloos aan.

Beide organisatoren zijn ook vertegenwoordigd op de beursvloer. Medewerkers van de Stichting Hout & Meubel (SH&M) staan klaar om de bezoekers te informeren over cursussen en trainingen voor de interieurbouw en andere houtverwerkende sectoren. Bovendien vindt op de beursvloer een wedstrijd Fineerherkenning plaats. De winnaar krijgt van SH&M en Baars & Bloemhoff een golfclinic voor twee personen aangeboden.
Kortom, een seminar en beurspresentatie die de interieurbouwer niet mag missen.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met SH&M Bedrijfsopleidingen en vragen naar de accountmanager Yvonne Hendriks, telefoon 0348 - 420132, e-mail yhendriks@shm.nl.

Einde bericht

Noot voor de redactie

SH&M (Stichting Hout & Meubel) is de opleidingspartner voor de houthandel, de timmer- en de meubelindustrie, de woninginrichting en aanverwante branches. SH&M is een kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven. In haar Register van Erkende leerbedrijven zijn momenteel 2.590 leerbedrijven opgenomen. SH&M onderhoudt 22 beroepsopleidingen, waaraan zo'n 5.200 leerlingen in het dagonderwijs en het werkend-leren deelnemen. Ook de instroombevordering vanuit het vmbo rekent SH&M tot haar takenpakket. SH&M Bedrijfsopleidingen biedt, met een uitgebreid aanbod praktijkgerichte cursussen en trainingen, een antwoord op vrijwel elke scholingsvraag. Kwaliteit van producten en diensten wordt mede gewaarborgd door marktmonitoring en nauwe samenwerking van SH&M met bedrijfsleven en onderwijs. Voor informatie: www.shm.nl.

Noot voor de redactie/