Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Komende woensdag 5 maart presenteert de jonge veelbelovende Haagse rockband Aberration haar nieuwe CD 'Liars In The Sky' tijdens een Haags Pop Podium Avond in cafe De Paap. De band maakt momenteel een stormachtige periode door. Zo werd afgelopen weekend de videoclip voro de titeltrack van de CD opgenomen. Het bedrijf Starsound Productions heeft de Haagse groep Aberration uitgekozen voor een nieuw videoproject. Starsound werd opgericht door Edgar Wurfbain en Dennis de Rijk. Wurfbain is vooral bekend als acteur in 'Costa' en 'Volle Maan'. Met deze videoclip, waarin diverse bekende Nederlanders een rol spelen, maakt hij zijn regiedebuut.

Voordat Aberration woensdag optreedt in De Paap is er eerst nog een concert van de formatie Janika. Ook deze band timmert al een paar jaar stevig aan de weg. Net als Aberration maakt deze groep toegankelijke rockmuziek met ruimte voor verrassende wendingen. De band is geformeerd rond singer/songwriter Janneke Bosveld. Met een groot volume brengt zij zelfgeschreven nummers ten gehore. Janika is momenteel druk bezig met de opnamen van een nieuwe CD. Komende woensdag 5 maart zullen ongetwijfeld veel nieuwe nummers worden gespeeld.

De Haags Pop Podium avonden worden om de twee weken georganiseerd door het gelijknamige programma van Stads Radio Den Haag. In cafe De Paap treden dan steeds twee veelbelovende Haagse bands op.

DATUM: 5 MAART 2003
AANVANG: 22.00 UUR
TOEGANG: GRATIS

http://www.haagspoppodium.nl