Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 5-03-2003
Persberichten district Heerlen (JvK; 11.10 u) Woensdag, 5 maart 2003

District Heerlen

Heerlen, twee autokrakers aangehouden Getuigen zagen dinsdagavond omstreeks 23.30 uur dat twee mannen op de parkeerplaats van bioscoop H5 aan de Geleenstraat hadden ingebroken in een geparkeerde auto en waarschuwden vervolgens de politie. Op hun aanwijzing konden de daders even later worden aangehouden op het Tempsplein. Bij het zien van de politie zette het tweetal het op een lopen. Na een korte achtervolging werden ze aangehouden. Het betreft twee mannen uit Heerlen van respectievelijk 34 en 44 jaar oud. Ze zijn ingesloten.

Heerlen, inbraken.
Tijdens de carnavalsdagen werd voor de 3e keer in enkele weken tijd ingebroken in het Groene Kruis gebouw aan de Kapelaan Ramakersstraat. Ten nadele van de Stichting Thuiszorg Oostelijk Zuid Limburg verdween ook nu weer de elektronische weegschaal die wordt gebruikt om zuigelingen te wegen.

Dinsdagmiddag werd ingebroken in een woning aan de Laurierstraat. Een ruit van de voordeur werd vernield om bunnen te komen. De hele benedenverdieping werd doorzocht. Er werd onder andere een geluidsinstallatie weggenomen.

Dinsdagavond werd tussen 22.00 uur en 23.30 uur ingebroken in een woning aan de Philippusstraat. Uit deze woning verdween een DVD-speler.