Grafinet


PERSBERICHT

---

__

TDS drukwerken wordt TDS printmaildata

Maandag 3 maart veranderde de naam TDS drukwerken in TDS printmaildata.
Met deze nieuwe naam willen we tot uitdrukking brengen dat onze complementaire diensten zodanig zijn uitgebreid, dat de drukkerij een onderdeel is van de totale keten van grafimedia en communicatie middelen.
De verandering naar TDS printmaildata gaat gepaard met het invoeren van een aangepast logo en een nieuw thema in de communicatie. T.w.: New directions New solutions New communications "Welcome in a new World" Welkom bij TDS printmaildata De rebranding van TDS is verzorgd door communicatie adviseur Frans Fransen en grafisch ontwerper Martin Engelaan van het bureau Happy Day Design. Klanten en relaties worden over de nieuwe naam en aangepaste logo geïnformeerd via een mailing met folder, advertenties in de vakbladen en een nieuwe algemene brochure.

Met de naam TDS printmaildata willen we duidelijk maken waarvoor we staan. Dat we niet meer alleen een drukkerij zijn, maar met een uitgebreid dienstenpakket het totale scala van print, mail en data beheren. Deze vernieuwing is tevens een mooie aanleiding om met aangescherpt elan en voorzien van een nieuwe glans, aan onze relaties te melden dat we onze voortrekkersrol in de grafische branche ook in de toekomst willen blijven vervullen.

Het TDS-logo is aangepast op kleur en voorzien van een gestileerde kameleon.
Dit vriendelijk ogend diertje, dat zich van naturen aanpast aan zijn omgeving, is een aardige metafoor voor het voortdurend anticiperen van TDS op signalen uit de markt. Het staat symbool voor onze vernieuwingen, verandering en aanpassingen.


---