Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 5-03-2003 Persberichten district Land van Cuijk

VERNIELING/BALDADIGHEID, Cuijk

Dinsdagmiddag klommen twee mannen uit Oeffelt en Beugen via een container op het dak van een café aan de Kerkstraat in Cuijk, waarbij enkele dakpannen beschadigd raakten. Daar werden zij betrapt door de eigenaar en een portier. Beide knapen, 20 en 21 jaar oud zijn aangehouden en overgedragen aan de politie. Beiden zijn gehoord en later op de dag in vrijheid gesteld.

DRONKEN OP DE SNORFIETS, Cuijk

Dinsdagavond werd een 22-jarige man uit Mook gecontroleerd omdat hij zonder verlichting en zonder verzekeringsplaat op een snorfiets over de Waaistraat in Cuijk reed. Hij bleek behoorlijk gedronken te hebben en moest een blaastest af leggen. Dat kwam hem op een proces-verbaal te staan en een verbod om gedurende 6 uur achtereen te mogen rijden.

FIETSDIEFSTAL, Cuijk

Dinsdagavond zag de eigenaar van een fiets dat een hem onbekende man er met zijn aan de Stationsstraat in Cuijk gestalde vervoermiddel vandoor ging. De dief, een 22 jarige man uit Beers, is door de eigenaar en een vriend aangehouden en onder controle gehouden tot de politie ter plaatse was. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

OPENLIJKE GEWELDPLEGING, Cuijk

Dinsdagavond zijn twee mannen, een 24-jarige inwoner van Cuijk en een 22-jarige Eindhovenaar, aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Het tweetal wordt verantwoordelijk gehouden voor het omverduwen van een boksbalkast die op de Maasstraat in Cuijk stond. De kast liep door de val schade op. Beiden ontkennen en zijn na hun verhoor in vrijheid gesteld.