Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 5-03-2003 Persberichten district De Leijgraaf

VERDACHT VAN POGING BEDRIJFSINBRAAK, Veghel

In de nacht van dinsdag op woensdag hebben twee getuigen een 38-jarige inwoner van Hoensbroek aangehouden. De getuigen waren aan het werk in een bedrijfspand aan de Kennedylaan in Veghel waar zij gerommel hoorden. Toen zij poolshoogte gingen nemen zagen zij dat er geprobeerd was om een toegangsdeur open te breken en dat de verdachte wegrende. Hij is zonder problemen aan gehouden en overgedragen aan de politie en ingesloten.

VERNIELING, Volkel

In de nacht van dinsdag op woensdag werd van een woning aan de Schoolstraat in Volkel de voordeur vernield. De politie reed op het moment van de melding in genoemde straat en kon de verdachte, een 40 jarige in Volkel wonende man, aanhouden. Hij is ingesloten.

BALDADIGHEID, Zeeland

Tijdens extra toezicht op de jeugd in Zeeland zagen agenten in de nacht van dinsdag op woensdag op de Udenseweg enkele Udense jongelui, 20, 19 en 18 jaar oud, meerdere keren door de struiken springen. Er ontstond hierdoor schade. Het drietal kreeg een bekeuring terzake baldadigheid

HOOFDWOND NA AANRIJDING, Erp

Dinsdagavond ontstond er op het Kraanmeer in Erp een aanrijding tussen een 21-jarige automobilist uit Uden en een 46-jarige automobiliste uit Erp. De Udenaar liep hierbij een hoofdwond op en is ter behandeling naar het ziekenhuis gebracht.