Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 5-03-2003 Persberichten district Aa en Dommel

HUISELIJK GEWELD, Vught

Dinsdagavond heeft de politie een 34-jarige inwoner van Vught aangehouden omdat hij diezelfde avond zijn 27-jarige vriendin behoorlijk had mishandeld. De vrouw is het huis uit gevlucht en zag kans via de buren de politie te alarmeren. De verdachte is ingesloten.

LOKAALVREDEBREUK EN MISHANDELING, Sint Oedenrode

Een 23-jarige inwoner van Odiliapeel werd dinsdagavond vanwege zijn wangedrag door beveiligingsmedewerkers verwijderd van een carnavalsfeest in een café aan de Heuvel in Sint Oedenrode. Hij weigerde na een aantal vorderingen toch te vertrekken en is door de beveiliging aangehouden. Een van de beveiligingsmedewerkers kreeg een klap tegen het hoofd en liep een kleine verwonding op. Ook de gewaarschuwde politie had moeite met de man die daarom geboeid moest worden afgevoerd. Hij bleek behalve alcohol ook verdovende middelen te hebben geslikt. Hij is later op de avond na zijn verhoor weer in vrijheid gesteld.

COMPUTER GESTOLEN, Schijndel

Bij een inbraak, dinsdagavond of afgelopen nacht gepleegd in een bedrijf aan de Rooiseheide in Schijndel is een computer gestolen. Van een kantoorruimte is een ruit ingeslagen.

ALCOHOL IN HET VERKEER, Boxtel

In de nacht van dinsdag op woensdag is op de Parallelweg Noord in Boxtel proces-verbaal opgemaakt tegen een 22-jarige automobilist uit Liempde. De man had te veel aan bacchus geofferd en kreeg ook nog een rijverbod voor de duur van 4 uur. Hij heeft de keus uit het betalen van een boete van 310 euro voor 5 april a.s. of te verschijnen voor de politierechter in Den Bosch.

WINKELDIEFSTAL, Boxtel

Woensdagmorgen is in een winkel aan de Oosterhof in zijn woonplaats Boxtel een 51-jarige man aangehouden. Hij had 4 CD`s weggenomen zonder te betalen. De man kreeg een boete van 115 euro.