Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 5-03-2003 2e persbericht van woensdag 5 maart 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeerscontroles
Woensdagmiddag tussen 14.00 en 14.30 uur is op de Meerenakkerweg een verkeerscontrole gehouden. Er zijn 7 bekeuringen uitgeschreven voor het negeren van een geslotenverklaring, 2 bonnen voor het rijden over de stoep en 1 voor een verlopen APK-keuring.

Op de Lievendaalseweg is tussen 14.45 en 15.15 uur gecontroleerd op het rijden in een geslotenverklaring. Hier zijn 3 bekeuringen uitgeschreven.

Someren: Diefstal
Op een bouwplaats aan de Steegstraat zijn in de nacht van dinsdag op woensdag aluminium bouwmaterialen gestolen. Het zijn materialen die gebruikt worden bij de bouw van kassen.

Nuenen: Inbraak
Tussen afgelopen zaterdag en woensdag is ingebroken in een woning aan de Populierenhof. De achterdeur is opengebroken en uit de woning zijn een televisietoestel en een videorecorder gestolen.

Bladel: Quad gestolen
Vanaf het Gezelleplantsoen is dinsdagavond een quad (vierwielige bromfiets) gestolen. Het merk is Unilli. De waarde is 1500,=. Het voertuig lag met een ketting vast aan een metalen paal. Het oog van de paal, waaraan de ketting vastlag, is vernield.

Waalre: Inbraak in woning
Woensdagmorgen tussen 7.15 en 9.15 uur is ingebroken in een woning aan de Werenfriedstraat. De voordeur is open gemaakt. Uit de woning zijn een laptop en een portemonnee gestolen. In de beurs zaten pasjes en 250,=.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Woensdag tussen 8.50 en 10.50 uur is op snelheid gecontroleerd op de St. Janstraat. Van de 514 gecontroleerde voertuigen reden er 82 te hard. De snelste reed 80 km/u. 50 mag.