Nieuwste generatie Internet-software voor het MKB

Portland Europe is exclusief distributeur van WebSpy in de Benelux

ZOETERMEER, 20030305 -- Portland Europe, de eerste on-line softwaredistributeur in de Benelux, is met ingang van 10 maart 2003 de enige distributeur van WebSpy in de Lage Landen. WebSpy maakt software voor het managen en monitoren van Internet- en e-mailgebruik. De nieuwe samenwerkingsvorm past in het beleid van Portland, dat van haar volledige productportfolio de exclusieve distributeur in de Benelux wil zijn. Portland verkoopt software voor e-mail en Internet-toegang, pc-management en netwerk- en systeembeveiliging aan het MKB en de grootzakelijke markt.

WebSpy wil de levering van zijn software in de Benelux voortaan via één partner laten verlopen. Aangezien de samenwerking tussen Portland Europe en het Australische WebSpy Ltd. al drie jaar succesvol verloopt, is de keuze voor Portland niet meer dan logisch. Portland bedient met behulp van zijn meer dan duizend resellers zowel het MKB als de grotere bedrijven. WebSpy kan voortaan via Portland nog doelgerichter de Benelux-markt penetreren.

Software WebSpy
De software van WebSpy, zoals WebSpy Analyzer Standard en WebSpy Analyzer Giga, is speciaal ontworpen voor het eenvoudig managen en monitoren van Internet- en e-mailgebruik binnen bedrijven van iedere omvang. Met de WebSpy-producten kunnen voor alle eindgebruikers aparte instellingen en rapportages worden gemaakt, wat de grip op alle Internet- en e-mailactiviteiten die binnen, van en naar een bedrijf plaatsvinden aanzienlijk verstevigt.

Real-time monitoren
Internet- en e-mailgebruik is real-time te monitoren, waardoor mogelijk misbruik van netwerk en systeem direct in de kiem kan worden gesmoord. Op deze wijze wordt onder andere het uitvoeren van beleid ten aanzien van Internetten en e-mailen onder werktijd sterk vereenvoudigd en kunnen eventueel noodzakelijke maatregelen goed worden onderbouwd door middel van de gedetailleerde rapportages.