Partij van de Arbeid

PERSBERICHT
PvdA-voorlichting
Binnenhof 1a
Postbus 20018, 2500 EA Den Haag
Tel 070 - 318 3025/Fax 070 - 318 2800*

Den Haag, 4 maart 2003

Meer Rood op Straat in Noord-Brabant

In januari gingen alle PvdA-politici dag in dag uit het land in. Daar gaat de PvdA tijdens de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen mee door. In maart voeren lokale en provinciale politici samen met andere PvdA-ers campagne. Ze zijn vrijwel dagelijks op straat te vinden. Tweede-Kamerleden, Kandidaat Eerste-Kamerleden en vele andere PvdA-ers gaan met bussen het land in onder de titel "Meer Rood op Straat" om de campagnes in de provincies te ondersteunen.

Vrijdag 7 maart brengen de PvdA-ers een bezoek aan Eindhoven en Helmond.

Om 13.30 uur gaan de PvdA-ers in het centrum van Eindhoven (Stationskwartier/Markt) de straat op om in gesprek te gaan met voorbijgangers en flyers uit te delen. Om 14.00 uur gaat de delegatie in drie groepen uiteen.

Het eerste team gaat naar Helmond. Rond 14.15 uur lopen de PvdA-ers van het station naar het centrum (Markt, Veestraat en Elzaspassage). Tijdens de wandeling delen ze flyers uit en gaan ze in gesprek met voorbijgangers. Om 16.00 uur loopt de delegatie weer terug naar het station in Helmond. Ook hier delen zij flyers uit en gaan ze in gesprek met reizigers.

Het tweede team brengt een bezoek aan Aalst en Waalre. Om 15.00 uur doet de delegatie het winkelcentrum in Aalst aan. Aansluitend, rond.15.45 uur, gaan de PvdA-ers naar het centrum in Waalre. Op beide locaties delen ze flyers uit en gaan ze in gesprek met voorbijgangers en winkelend publiek.

Het derde team blijft in Eindhoven. De PvdA-ers gaan in het centrum en de omgeving in gesprek met winkelend publiek en delen flyers uit.

Om 17.00 uur komen de PvdA-ers weer samen bij het Centraal Station in Eindhoven. Hier delen zij flyers uit en gaan in gesprek met reizigers en voorbijgangers.

In de avond zijn PvdA-fractievoorzitter Wouter Bos en PvdA-lijstrekker voor de Eerste Kamer Johan Stekelenburg (mits zijn gezondheid dat toelaat) aanwezig bij een bijeenkomst ter gelegenheid van de Provinciale Statenverkiezingen in Dorinth Cocagne Eindhoven, Vestdijk 47 in Eindhoven. Samen met de Brabantse PvdA-lijsttrekker Ruud Severijns discussieren zij vanaf 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur met de aanwezigen over de actuele politieke onderwerpen en specifieke Brabantse onderwerpen.



Partij van de Arbeid