06/03/2003 Azlan Distributor of the Year 2003 van Novell

Zoetermeer, 6 maart 2003 - Vandaag reikte Novell de Distributor of the Year 2003 Award uit aan de Azlan Network Distribution in Zoetermeer. Met deze prijs vestigt Novell de aandacht op de best presterende distributeur in Nederland. De Distributor of the Year 2003 Award bestaat uit een glazen sculptuur die vandaag in Zoetermeer is uitgereikt aan de directie van Azlan Network Distribution bv.

Om in aanmerking te komen voor de Award hanteert Novell drie criteria: de wijze waarop invulling wordt gegeven aan het Novell partnerbeleid, voortuitstrevende en vernieuwende invulling van primaire taken als distributeur en een networkingdivisie welke aansluit bij Novell's visie van "one Net". Azlan Network Distribution bv scoort op alledrie de criteria zeer goed en onderscheidt zich vooral op het vlak van partnerbeleid. De samenwerking tussen Novell en Azlan is er op gericht om adequaat op de veranderende resellermarkt in te spelen en het Novell-partnerbeleid gezamenlijk uit te dragen.

Azlan is als strategische partner van Novell in staat in te spelen op de nieuwste technologieën van Novell. Hierdoor is Azlan een organisatie geworden die volledig is ingericht om de resellers van Novell optimaal en innovatief te bedienen. Daarnaast is zij in staat om Novell te positioneren bij resellers die nog niet met de Novell-technologieën bekend zijn.

Over Azlan
Azlan Nederland is een dochteronderneming van de aan de Londen Stock Exchange genoteerde Azlan Group Plc., en biedt diensten en totaaloplossingen op het gebied van netwerkproducten, netwerktrainingen en netwerkservices. Het Nederlandse hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd in Zoetermeer. Verder heeft het bedrijf vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle. Azlan Nederland telt momenteel ruim 180 medewerkers. Meer informatie over Azlan kunt u vinden op: http://nl.azlan.com.

Over Novell
Novell is leverancier van informatieoplossingen die organisaties helpt bij het succesvol integreren en efficiënt toepassen van netwerken. Novell zorgt voor veilig identiteitsbeheer (Novell Nsure), de ontwikkeling van webapplicaties (Novell exteNd) en netwerkservices over meerdere platforms (Novell Nterprise). Deze oplossingen worden ondersteund door strategisch advies en professionele diensten (Novell Ngage). Novells visie van 'one Net' - een wereld zonder informatiegrenzen - helpt bedrijven op veilige en economisch verantwoorde wijze de waarde van hun informatie te benutten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.novell.nl.

Contactpersoon bij Brodeur Worldwide is Winette Boomsma. Tel: 020 346 2000
Fax: 020 669 7265
Email: wboomsma@nl.brodeur.com

Contactpersoon bij Novell is Paul Kemper.
Tel: 010 286 44 44
Fax: 010 286 40 10
Email: pkemper@novell.com