CAESAR VIA NOVA

Twee nieuwe units voor ICT-bedrijf Caesar Groep

Utrecht,6 maart 2003

Beheer en onderhoud van ICT nu ook mogelijk bij Caesar:

ICT-onderneming Caesar Groep uit Utrecht heeft twee nieuwe business units: Caesar Services en Caesar Vitalogic. Opdrachtgevers van Caesar kunnen vanaf dit jaar gebruik maken van een volledig dienstenpakket op het gebied van (pro-actief) onderhoud en beheer. Tegelijkertijd is ook de dienstverlening rondom Progress uitgebreid en werkt Caesar aan meer materiekennis, bijvoorbeeld op het terrein van logistiek. Caesar verwacht dat haar dienstenpakket zo optimaal aansluit bij de wensen van haar klanten.

Caesar Services
De kennis en ervaring over beheertrajecten van de diverse units binnen Caesar is per 1 januari 2003 geconcentreerd in de nieuwe unit Caesar Services. 'We richten we ons op het volledig in beheer nemen van applicaties, databases en netwerken. Het motto van onze unit is Continuïteit en Zekerheid vanuit één loket', aldus Marc Bisscheroux, business unit manager. Inmiddels zijn er een zestigtal klanten van Caesar die gebruik maken van de onderhoud- en beheerfaciliteiten van de Caesar Groep. Hier werken 30 beheer- en onderhoudspecialiste in diverse oplosgroepen.

Caesar Vitalogic
In juni 2002 nam Caesar de onderneming Vitalogic (gespecialiseerd in ICT-diensten rondom Progress) over. Zowel de diensten als klanten van Vitalogic waren een aanvulling op die van Caesar Propago, de Caesar-dochter die ook in Progress gespecialiseerd was. Per 1 januari jl. is alle kennis rondom Progress gebundeld in een nieuwe unit: Caesar Vitalogic. Hier werken 85 Progress-consultants. 'Door de samenvoeging is Caesar Vitalogic marktleider voor Progress-gerichte ICT-diensten in Nederland', aldus Marnix van Wijck Jurriaanse, business unit manager.

Meer materiekennis
Voor renderende ICT-oplossingen is materiekennis een must. Daarom vergroot de Caesar Groep ook haar interne materiekennis, bijvoorbeeld op het gebied van logistiek (bij Caesar Explicit) en op het gebied van de verzekeringsbranche (bij Caesar Consurance).
---

----
EINDE BERICHT -