Ingezonden persbericht


Persbericht

Verzend SMS-berichten met Microsoft Outlook

Houten, 6 maart 2003 Viva Technologies Nederland B.V. lanceert MailSMS software voor verzenden SMS-berichten met Microsoft Outlook.

SMS-berichten sturen vanuit Microsoft Outlook, dat kan vanaf nu met MailSMS van Viva Technologies. Met MailSMS kunt u vanachter uw pc uw contactpersonen niet alleen per e-mail maar ook via SMS bereiken. Handig voor het bevestigen van een afspraak of het sturen van een bedankje, felicitatie of ander kort bericht. En het typt een stuk makkelijker dan met telefoontoetsen!

Met MailSMS kunt u gewoon gebruikmaken van de mobiele telefoonnummers in uw bestaande Outlook Adresboek. Uw contactinformatie kunt u als VCards per SMS verzenden. Bovendien kunt u kopieën van e-mails per SMS versturen, zelf sjablonen maken en het tijdstip aangeven wanneer u wilt dat het bericht wordt verzonden. De ontvangers van uw berichten kunnen u direct per SMS beantwoorden. Dit antwoord komt binnen op uw eigen mobiele telefoon. Het nummer daarvan wordt immers met ieder bericht meegezonden.

Gratis downloaden
MailSMS is beschikbaar voor Microsoft Outlook 2000/2002 en is eenvoudig te installeren. U kunt MailSMS gratis downloaden van de website van Viva Technologies www.vivatech.nl. MailSMS werkt in combinatie met ieder post- of prepaid abonnement van alle mobiele operators in Nederland. Voor grote bedrijven is tegen betaling een corporate versie van MailSMS beschikbaar met lagere kosten per verstuurd SMS-bericht.