LAD

Nieuws

Medewerking psychiaters gevraagd!

De resultaten van de enquête zullen worden gebruikt bij de inzet voor de onderhandelingen met werkgeversorganisatie GGZ Nederland over de AMS GGZ (arbeidsvoorwaardenregeling voor de medisch specialisten in de geestelijke gezondheidszorg). Hierover onderhandelt de LAD al sinds 2001 met werkgeversorganisatie GGZ Nederland. Met een AMS GGZ moeten de arbeidsvoorwaarden voor de psychiaters, werkzaam in de GGZ-sector, aantrekkelijker worden gemaakt en gelijk worden getrokken met de AMS voor de algemene ziekenhuizen.

Respons bepalend voor inzet
LAD en NVvP hebben bij alle betrokken leden in de GGZ-sector nogmaals het belang benadrukt van een goed inzicht in de beschikbare financiële ruimte. De respons op de enquête is daarom bepalend voor de inzet in de onderhandelingen over de AMS GGZ en het uiteindelijke resultaat daarvan.

Reageer tot 18 maart
De enquête is anoniem. LAD en NVvP verzekeren u dat uw reactie strikt vertrouwelijk wordt behandeld. U kunt uw ingevulde enquête tot 18 maart opsturen naar: Bureau LAD, antwoordnummer 969, 3500 ZB Utrecht (postzegel is niet nodig). Psychiaters die lid zijn van de LAD kunnen de enquête ook invullen via het besloten gedeelte.

Bent u op zoek naar meer informatie over de AMS GGZ? Klik dan hier voor een overzicht.