Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hotel Apeldoorn sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure

Internationale allure op de Veluwe...

Hampshire Hotel - Apeldoorn: zowel zakelijk als privé de ideale uitvalsbasis!

6 maart 2003... Per 1 maart heeft Hotel Apeldoorn zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure aangesloten. Op dit moment is er in het hotel een uitgebreide verbouwing aan de gang: naast de aanbouw van 32 hotelkamers worden tevens de vergaderfaciliteiten flink aangepakt; zo wordt er gewerkt aan zes nieuwe, airconditioned vergaderzalen. Afgelopen weekend opende het hotel haar deuren als Hampshire Hotel - Apeldoorn. Met deze vorstelijke aanwinst groeit de groep van Hampshire Hotels, Inns & Classics naar 15 hotels in de Benelux.

Hampshire Hotel - Apeldoorn
Hampshire Hotel - Apeldoorn beschikt nu nog over 39 hotelkamers, dit najaar - als de verbouwing gereed is - zijn dat er 62, waarvan zes connecting rooms, drie suites, één bruidssuite en twee kamers voor minder validen. Tevens beschikt het hotel over een aantal kamers voor niet-rokers. Vergadercentrum La Tour biedt zes geheel vernieuwde vergaderzalen, geschikt voor diverse dagmeetings. Het bij La Tour behorende restaurant bevindt zich op de zevende verdieping van het vergadercentrum met een prachtig uitzicht over de bosrijke omgeving.

Apeldoorn en omgeving
In één van de groenste en mooiste wijken van de stad, op slechts tien minuten van het stadscentrum en aan de rand van de Hoge Veluwe ligt Hampshire Hotel - Apeldoorn. De bosrijke omgeving biedt volop mogelijkheden voor afwisselende activiteiten: een bezoek aan Paleis 't Loo met haar rijke historie, de Koningin Juliana Toren of het Kröller Müller Museum zijn zeker de moeite waard. Ook de Apenheul, Park Berg en Bos of gewoon lekker fietsen over de Veluwe vormen een ontspannende invulling voor een heerlijk weekendje weg in eigen land.

Internationale aanpak
"Waren we vorig jaar nog een klein provinciaal hotel, na de verbouwing mag toch wel gesproken worden van een middenklasser en dit met behoud van de provinciale sfeer! Bij de uitbreiding hoort natuurlijk een nieuwe, meer internationale aanpak. Zo zijn we bij Hampshire terechtgekomen. Als hotelgroep bieden ze ons commerciële voordelen en internationale contacten. Daarnaast werken er bij deze net gestarte hotelgroep jonge, actieve mensen met verstand van zaken, waardoor we ons er meteen thuis voelden. We zijn dan ook trots dat ons hotel nu de naam Hampshire Hotel - Apeldoorn draagt!" aldus Peter Hubers, General Manager van Hampshire Hotel - Apeldoorn.

Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures: Hampshire Hospitality & Leisure: 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com

Hampshire Hospitality & Leisure is een internationale hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen; het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.

Hampshire Classic Hotels zijn het Malie Hotel in Utrecht, De Arendshoeve in Bergambacht, Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem, Beaumont Hotel Résidence in Maastricht, Hotel de Wiemsel in Ootmarsum, Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte, Hotel Restaurant De Swaen in Oisterwijk en Landgoed De Klinze in Oudkerk.

Verder behoren Hampshire Inn - St. Nicolaasga in Friesland, Hampshire Inn - Brussels, Hampshire Hotel - Waterland in Purmerend, Hampshire Inn - Renesse, Hampshire Hotel - Churchill Terneuzen en Hampshire Inn - City Terneuzen en Hampshire Hotel - Apeldoorn tot de groep.

Informatie over de verschillende hotels is te vinden op de Hampshire Hospitality & Leisure website www.hampshire-hotels.com of via de sales & marketing afdeling telefoonnummer 035 - 672 00 77 of sales@hampshire-hotels.com