Partij van de Arbeid

PERSBERICHT
PvdA-voorlichting
Binnenhof 1a
Postbus 20018, 2500 EA Den Haag
Tel 070 - 318 3025/Fax 070 - 318 2800*

Den Haag, 4 maart 2003

Meer Rood op Straat in Zuid-Holland

In januari gingen alle PvdA-politici dag in dag uit het land in. Daar gaat de PvdA tijdens de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen mee door. In maart voeren lokale en provinciale politici samen met andere PvdA-ers campagne. Ze zijn vrijwel dagelijks op straat te vinden. Tweede-Kamerleden, Kandidaat Eerste-Kamerleden en vele andere PvdA-ers gaan met bussen het land in onder de titel "Meer Rood op Straat" om de campagnes in de provincies te ondersteunen.

Donderdag 6 maart brengen de PvdA Tweede-Kamerleden Mariëtte Hamer, Adri Duivesteijn, Frans Timmermans, Nebahat Albayrak, Hannie Stuurman en Angelien Eijsink samen met kandidaat Eerste-Kamerlid Kim Putters en Europarlementariër Jan Marinus Wiersma een bezoek aan Den Haag en Delft.

Om 13.15 uur gaan de PvdA-ers in de Stationstraat in gesprek met voorbijgangers. Aansluitend, rond 14.00 uur, loopt men via de Spuistraat en de Grote Markt naar het Centraal Station, alwaar men eveneens flyers uitdeelt en met winkelend publiek in gesprek gaat.

Om 15.30 uur vertrekt de PvdA-delegatie naar Delft. Hier brengt men om 16.15 uur een bezoek aan de markt in het centrum. Om 17.00 uur gaan de PvdA-ers naar winkelcentrum de Hoven. Op beide locaties delen de PvdA-ers flyers uit en gaan in gesprek met winkelend publiek en voorbijgangers.

Om 18.00 uur nemen de PvdA-ers deel aan een publieksbijeenkomst in woonzorgcentrum Die Buytenweye, Chopinlaan 9 in Delft. Tijdens de bijeenkomst staan voorzieningen en woningbeleid voor ouderen en zorgvragers centraal. Wiebe Brandsma opent de bijeenkomst gevolgd door een korte presentatie over wonen, zorg en welzijn door Dick Rensen. Om 19.00 uur gaan de PvdA-ers in discussie met aanwezigen. De bijeenkomst eindigt om 20.00 uur.