Ingezonden persbericht

Keramag introduceert ruimtebesparende fitnessdouche

Goed nieuws voor mensen met een kleine badkamer

AMERSFOORT, 20030306 -- Fitnessdouche 'Aura' van Keramag nu ook in ruimtebesparende versie / Past op de plaats van een gewone douche / Grondoppervlak van slechts 97,5 x 75 cm / Vele functies; van volledige lichaamsmassage, stoombad, wisseldouche tot voetmassage / Ergonomische vormgeving en hoogwaardige voorzieningen / In drie actuele kleur-stellingen /

Steeds meer mensen richten hun badkamer in als ruimte voor fitness en gezondheid. Tot op heden echter was de installatie van een stoom/fitnessdouche alleen mogelijk in de wat royaler bemeten badkamer. Feit is echter dat de gemiddelde badkamer slechts zo'n 6 m2 aan ruimte biedt; te weinig voor de installatie van een fitnessdouche. Keramag komt met een oplossing voor dit ruimteprobleem. De fabrikant heeft haar populaire fitnessdoucheprogramma 'Aura' uitgebreid met een volledig nieuwe, ruimtebesparende variant. Dankzij een asymmetrische vormgeving neemt deze variant genoegen met een grondoppervlak van slechts 97,5 x 75 cm. Daarmee neemt deze fitnessdouche niet meer ruimte in beslag dan een gewone douche. Met een buitenwerkse maat van slechts 75 cm kan de nieuwe 'Aura' ook probleemloos naast een badkuip geplaatst worden.

Groots in functies
Overigens doet de ruimtebesparende variant qua comfort en functies niets onder voor haar grotere 'broers' uit het Aura assortiment. Tien individueel instelbare filjet- en acht rolljet douches zorgen -zowel in staande als in zittende positie- voor een totale lichaamsmassage. De nekwaterval is te gebruiken als continue waterval of als Splash-functie. Ook biedt deze nieuwe Aura functies als een Romeins stoombad, een Schotse wisseldouche, Kneipp therapie en voetmassage.

Ook qua uitvoering is deze ruimtebesparende versie volledig up-to-date. De glazen ele-menten (deur en fronts) zijn uitgevoerd in gehard veiligheidsglas en het klapzitje en het aflegplateau zijn ergonomisch vormgegeven. De fitnessdouche is uitgevoerd met hoogwaardige Grohe armaturen. De massage-, hand- en hoofddouche zijn uitgevoerd met een ontkalkingfunctie. Het gebruiksvriendelijke, digitale bedieningspaneel zorgt voor een eenvoudige instelling van de gewenste functies. Voor wie dit alles nog niet ver genoeg gaat biedt Keramag ook de mogelijkheid een radio met vochtbestendige luidsprekers in te laten bouwen.

Drie kleurvarianten
De compacte fitnessdouche is voorzien van elementen uit de fraaie, minerale kunststof 'Varicor'. Deze elementen zijn leverbaar in drie kleurvarianten: Duo Colour Wit (gemêleerd grijs/wit), Lagune (gemêleerd blauw/groen) of Sahara (gemêleerd geel). De nieuwe, compacte Aura fitnessdouche is beschikbaar in een rechtse of linkse versie.



Ingezonden persbericht