Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 6-03-2003 Dagelijks persbericht district Maasland

FIETSENDIEVEN BETRAPT, Oss

Woensdagmiddag heeft de politie 4 jongens aangehouden op verdenking van fiestendiefstal, autovernielingen en andere diefstalletjes. De politie kreeg de melding om naar de Gasstraat - achter het NS-Station
- te gaan, waarop dat moment vier jongens een fiets zouden stelen. Ter plaatse zag de politie de vier jongens met de gestolen fiets lopen. Ze zijn ter plaatse aangehouden, en vervolgens ingesloten. Het gaat om twee 13- jarige en twee 14-jarige jongens, allen uit Oss.

ONGEVAL LETSEL, Ravenstein/ Oss

Op de A50 ter hoogte van Ravenstein is vanochtend een auto - na een inhaalmanoeuvre - in de middenberm van de snelweg over de kop geslagen. Bij het eenzijdig ongeval raakte de 25-jarige bestuurster uit Oss beklemd in de auto. Zij is - nadat de brandweer haar uit de auto haalde - met onbekend letsel naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen overgebracht. De auto is geheel vernield, er ontstond een file van enige kilometers lengte.

INBRAAK, Heesch

Vannacht is er ingebroken in een drogisterij aan `t Dorp. Men vernielde het glas van een van de toegangsdeuren. Uit de zaak verdween een onbekende hoeveelheid duurdere merken parfum.

GESTOLEN AUTO, Oss

Op de Joannes Zwijsenlaan trof de politie vannacht een in januari gestolen VW Polo aan.