Gemeente Waalwijk

Gedeeltelijke openstelling kruising
Tilburgseweg - N261 - Prof. Kamerlingh Onnesweg

Begin januari is de gemeente Waalwijk gestart met de werkzaamheden aan de kruising Prof. Kamerlingh Onnesweg - N261 - Tilburgseweg (meubelboulevard Piet Klerkx). Inmiddels zijn deze werkzaamheden grotendeels afgerond. Op vrijdag 7 maart aanstaande wordt bovengenoemde kruising weer opengesteld. Hierdoor komen de omleidingroutes 2 en 5 te vervallen.

In afwachting op het gereedkomen van de werkzaamheden aan de rotonde Noorder Allee Tilburgseweg zal de westelijke aansluiting van de voornoemde opengestelde kruising afgesloten blijven. Dit betekent dat het verkeer van en naar de kern Sprang-Capelle tot medio april gebruik moet maken van de reeds ingestelde omleidingroute 3 (verkeer vanuit Sprang-Capelle) Tilburgseweg, Bevrijdingsweg.

De bedrijven aan de Tilburgseweg blijven tijdens de uitvoering gewoon bereikbaar.

De hulpdiensten worden op de hoogte gehouden.

Meer informatie?
Gedurende de resterende uitvoering van het project wordt u op de hoogte gehouden via de gemeentepagina in de Maasroute en de gemeentelijke website: www.waalwijk.nl.
Ook zal het Waalwijks Bedrijven Platform alle actuele informatie op hun website plaatsen: www.wbp-waalwijk.nl. Wanneer er toch nog onduidelijkheden bestaan, kunt u altijd contact opnemen met:

Gemeente Waalwijk: de heer Van de Ven, tel. 0416-683769

Bedrijven kunnen contact opnemen met:
Waalwijks Bedrijven Platform: de heer Van der Linden, tel. 0416-336633