Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 7 maart 2003

Glaasje op

TILBURG - Aan de Broekhovenseweg hebben agenten gisteravond rond de klok van acht uur een 38-jarige Tilburger aangehouden. De man was bij een verkeersongeval betrokken en als de agenten op de plaats van het ongeval komen constateren zij dat de Tilburger gedronken heeft. Aan het politiebureau blies de man een alcoholpromillage van iets meer dan 1,25. Het rijbewijs van de man hebben de agenten ingevorderd. Hij kreeg bovendien een rijverbod van zes uren. De politie maakt tegen de man proces-verbaal op.

TILBURG - Aan de Ringbaan Noord verloor vannacht om tien over drie een 25-jarige man uit Tilburg de macht over het stuur van zijn auto. In een bocht raakte hij van de weg af en botste de man tegen drie lichtmasten en twee bomen. Agenten die bij het ongeval komen stellen vast dat de man onder invloed van alcohol is. Aan het politiebureau blies de Tilburg 1.45 promille. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Verder kreeg de man een rijverbod van zeven uur en de politie maakt proces-verbaal op.

TILBURG - Omdat de man zonder licht reed was dit voor agenten aanleiding zijn auto aan de kant te zetten. Dan blijkt de bestuurder, een 31-jarige inwoner van Tilburg onder invloed van drank en niet zo`n beetje ook. Aan het bureau blies de man een promillage van iets meer dan 2,10. Het rijbewijs van de Tilburger werd ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod van 11 uren mee naar huis.

Computers gestolen

ESBEEK - Bij een bedrijf in Esbeek zijn inbrekers gisteravond met drie computers aan de haal gegaan. Om binnen te komen forceerden zij op grove wijze een toegangsdeur. In de kantoorruimte van het bedrijf knipten de inbrekers de staalkabels door en gingen met drie computerkasten aan de haal. De beeldschermen liet men staan. De waarde van de gestolen goederen bedraagt 3000 euro.

Inbrekers nemen auto mee bij woninginbraak

GOIRLE - Aan het Klotven zijn inbrekers gisteravond met een auto, een DVD-speler en een stereotoren aan de haal gegaan. Aan de achterkant van de woning vernielden zij een raam. In de woning vonden de inbrekers ook de sleutels van een donker groene Renault Fidji, die de eigenaar uit Frankrijk importeerde. De auto is voorzien van het kenteken 46-HJ-RB.

Bron: Carel Bouman