Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-03-2003 Persberichten district Binnensticht, 09.40 uur

Verkeerscontrole

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op donderdagmiddag vond tussen 16.00 en 16.30 uur een verkeerscontrole plaats op de Lange Dreef. In totaal kregen 5 automobilisten kregen een bekeuring voor het rijden zonder gordel, overschrijven van snelheid en het rijden met mist lampen.

Rijden onder invloed

ZEIST- Op vrijdagochtend werd een 51-jarige automobilist uit Zeist aangehouden omdat hij onder invloed reed van alcohol. Agenten controleerden hem omstreeks 1.10 uur op de Jacob van Lennepplein. Onderzoek wees uit dat hij had gedronken en op het bureau blies hij 470 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg tevens een rijverbod van 4 uur.

Twintig minuten later werd op de Griftlaan een 55-jarige automobilist uit Zeist gecontroleerd. Hij bleek ook te hebben gedronken en blies op het bureau 250 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 1 uur.

Drieëneenhalf uur later werd op de Boulevard een 45-jarige automobilist uit Huis ter Heide gecontroleerd. Hij blies op het bureau 650 ug/l en kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 7 uur. Tevens is het rijbewijs van de man ingenomen.