Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-03-2003 Persberichten district Eemland noord, 09.35 uur

Rijden onder invloed

BAARN- Op vrijdagochtend werd een 27-jarige automobilist uit Utrecht aangehouden omdat hij onder invloed reed van alcohol. Agenten controleerden hem omstreeks 00.20 uur op de Eemnesserweg. Onderzoek wees uit dat hij had gedronken en op het bureau blies hij 420 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg tevens een rijverbod van 4 uur.

Tien minuten later werd op de Bisschopsweg een 41-jarige automobilist uit Baarn gecontroleerd. Hij bleek ook te hebben gedronken en blies op het bureau 285 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 1 uur.

Een uur later werd op de Javalaan een 48-jarige automobilist uit Baarn gecontroleerd. Hij blies op het bureau 310 ug/l en kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 2 uur.

Auto op de zijn kop

EEMNES- Op donderdagmiddag kregen agenten omstreeks 14.30 uur de melding dat er een ongeluk had plaatsgevonden op de Rijksweg A1.

Door nog onduidelijke oorzaak reed een 54-jarige automobilist uit Maarssen tegen de flank van een andere auto aan (geg.onbekend). De Maarssenaar raakte de macht over het stuur kwijt, kantelde en kwam op zijn kop tot stilstand. De bestuurder kwam ongedeerd uit de auto. Hij bleek alcohol te hebben gedronken (ug/l niet bekend) en werd aangehouden en meegenomen naar het bureau.