Politie Zeeland



W-1590-2003 AUTOMOBILIST RIJDT OVER BERMPAALTJES


Op de Grindweg te Westkapelle heeft donderdagavond een 35-jarige man uit Kerkrade zijn auto beschadigd nadat hij over een paar bermpaaltjes was gereden.
De man was in de berm gereden nadat hij moest uitwijken voor vermoedelijk een overstekend dier en raakte met zijn auto 3 houten bermpaaltjes waarvan er 1 onder zijn auto kwam. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto raakte aan de onderzijde beschadigd.



O-1591-2003 AANRIJDING


Op de kruising Nieuwe Rijksweg/Postweg te 's Heer Arrendskerke zijn donderdagavond twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.
Een 62-jarige automobilist uit de gemeente Goes verleende op bovengenoemde kruising geen voorrang aan een 44-jarige automobilist uit de gemeente Borsele. Beide bestuurders bleven ongedeerd.



O-1592-2003 AUTO IN DE SLOOT


Op de Heuvelsweg te Zierikzee is donderdag rond 22.00 uur een 21-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duivenland met zijn auto in een sloot gereden.
Tijdens het rijden ging zijn mobiele telefoon af, toen hij deze wilde oppakken lette hij even niet op de weg en geraakte in de berm. Na een ruk aan zijn stuur belandde hij aan de andere kant van de weg in een sloot. Zijn auto raakte geheel vernield, hijzelf kwam met de schrik vrij.



O-1593-2003 WINKELRUIT VERNIELD


Een 20-jarige man uit Zierikzee is vrijdag rond 01.00 uur in zijn woonplaats aangehouden.
Hij wordt ervan verdacht eerder die nacht in de Nieuwe Bogerdstraat een ruit te hebben vernield van een winkelpand.



Z-1594-2003 INBRAAK BOUWKEET


Op een bedrijfsterrein aan de Duitslandweg in Terneuzen is in de nacht van donderdag/vrijdag ingebroken in een keet.
Uit de keet werden o.a. een aantal lashelmen weggenomen t.w.v. een paar honderd euro. Braakschade is onbekend.






Politie Zeeland