Ingezonden persbericht


Postbus 1313, 1200 BH Hilversum

P E R S B E R I C H T

Leefbaar noord-holland

Organiseert jongerendebat:

grote zittende regentenpartijen hebben geen belangstelling!

HILVERSUM - De leden van Leefbaar Noord-Holland (lijst 8 bij de a.s. Statenverkiezingen) hebben onlangs besloten tot het houden van een Provinciaal Jongerendebat. Dit nadat de Provincie Noord-Holland eerder had gemeld dat het door

hen geplande jongerendebat niet doorging.

Verkiezingen houden zonder de jongeren er bij te betrekken: dat was voor Leefbaar Noord-Holland niet aanvaardbaar. Jongeren zijn de toekomst hun stem moet worden gehoord.

Alle 15 politieke partijen die zullen deelnemen aan de Statenverkiezingen voor Noord-Holland werden uitnodigd, van groot tot klein, zonder uitzondering.

JONGEREN LATEN HUN STEM HOREN

Leefbaar Noord-Holland is blij dat er partijen bleken te zijn die het wel belangrijk vonden om de jongeren aan het woord te laten. A dam Anders, Christenunie/SGP, D66, De Groenen, LPF en NCPN en natuurlijk Leefbaar Noord-Holland zelf - reageerden positief.

Op maandag 10 maart één dag voor we naar de stembus gaan zullen jonge provinciale politici kunnen debatteren over de onderwerpen die jonge leden van Leefbaar Noord-Holland voor hen uitkozen: jongerenhuisvesting , onderwijs en jongeren in de politiek . Onderwerpen die voor alle jongeren momenteel zeer actueel zijn.

Het jongerendebat wordt gehouden voorafgaande aan het zogenaamde Groot Lijsttrekkersdebat voor TV Noord-Holland.

Het jongerendebat wordt gehouden op 10 maart in het Stadscafé Haarlem, Zijlstraat 56-58, van 14.00 tot 16.00 uur. Gerekend wordt op een levendig debat met het nodige vuurwerk.

Hilversum, 7 maart 2003

Met vriendelijke groet,

Ton Luiting, voorlichter

INFO: Alex Flameling 06.28.48.11.25

ROUTEBESCHRIJVING

Openbaar vervoer

Trein Haarlem CS(Lopend via Kruisweg/straat rechtdoor Barteljorisstraat in, dan op Grote Markt direct rechtsaf Zijlstraat in (10/15 minuten lopen; indien bezwaarlijk: Bus 70)

Met de auto

Route vanaf westelijke randweg N208: neem afslag Haarlem centrum de Zijlweg in, aan einde rechts en direct weer links brug over. Aan uw rechterhand ziet u nu parkeergarage de Raaks.

Route vanaf Amsterdam A200: aan einde rechts, op T-splitsing linksaf, rechtdoor langs station dan eerste links vervolgens bij tweede stoplichten rechts af en direct weer linksaf. Rechtdoor tot u aan uw rechterhand het postkantoor ziet vervolgens gaat u rechtsaf en ziet dan aan uw linkerhand parkeergarage de Raaks.

Route vanaf Amsterdam A205: rechtdoor op A205 dan voor brug rechtsaf, door rijden tot einde dan linksaf brug over en direct weer rechts. Bij tweede stoplichten links af Gedempte Oude Gracht op. Na tweede stoplichten links af en ziet dan aan uw linkerhand parkeergarage de Raaks.

Vanaf Parkeergarage de Raaks bent u op loopafstand van het Stadscafé-Haarlem.