Gemeente Leiden

Persbericht

Activiteiten burgemeesterskandidaten

Publicatiedatum: 6 maart 2003

Gezamenlijke activiteiten Groen en Lenferink

Donderdag 6 maart

20.00 uur debat georganiseerd door de Leidse Hogeschool, openbaar, kantine Leidse Hogeschool, Zernikedreef 11

Vrijdag 7 maart

19.00 uur live-debat bij Holland Centraal

Zaterdag 8 maart

15.00-16.30 uur debat georganiseerd door het Leidsch Dagblad in De Waag. Voor iedereen toegankelijk.

18.30-19.15 uur opnames debat TV West, Einstein

Activiteiten Harry Groen

De campagneactiviteiten van Harry Groen zijn aangepast. Harry Groen zal wel aanwezig zijn bij het debat dat georganiseerd is door de Leidse Hogeschool. Dit debat vindt plaats donderdagavond vanaf 20.00 uur aan de Zernikedreef 11 in Leiden.

Vrijdagprogramma Harry Groen vrijwel onveranderd

Harry Groen bezoekt vrijdagochtend 7 maart om 11.00 uur het ROC Leiden. Hij zal daar de handen uit de mouwen steken en rondgeleid worden langs de vele vormen van onderwijs die het ROC biedt.

Meer dan 65% van de Nederlanders neemt deel aan actviteiten van een ROC. Alle reden dus om het ROC te bezoeken.

Nadere kennismaking bij het Leidsch Dagblad

Harry Groen maakt vrijdagmiddag 7 maart om 13.30 uur nader kennis met de medewerkers van het Leidsch Dagblad. Hij wordt in een uur tijd bekend gemaakt met de ins en outs van deze Leidse krant.

Harry Groen op bezoek bij Jeugdhockey

Op vrijdagmiddag 7 maart is Harry Groen vanaf 17.30 uur aanwezig op de hockeyvelden aan de Van Vollenhovenkade in Leiden. Daar slaan rond die tijd zon 200 jongeren een balletje. Harry Groen wordt ontvangen door het bestuur van de Leidse Hockeyclub Roomburg.

Zaterdag wel in Leiden, niet op de markt

Harry Groen is zaterdagmiddag aanwezig in Leiden. Hij zal echter niet zoals afgelopen week op de markt koffie schenken aan de Leidenaren. Wel bezoekt hij enkele openbare gelegenheden, waaronder de Pieterskerk.

Zondag op bezoek bij de openbare Bibliotheek

Harry Groen bezoekt zondag 9 maart de Leidse Stripdag in de bibliotheek aan de Nieuwstraat. Hij zal daar vanaf 14.00 uur aanwezig zijn.

Activiteiten Henri Lenferink

Henri Lenferink bezoekt Volkstuinencomplex Ons Buiten

Volkstuinencomplex Ons Buiten in Leiden-Noord krijgt op vrijdagmorgen 7 maart bezoek van burgemeesterkandidaat Henri Lenferink. Dit onder leiding van LWG/De Groenen. Start: 10.00 uur.

Henri Lenferink bezoekt Zeeheldenbuurt

In de Zeeheldenbuurt is het project Buurt aan Zet volop bezig. Een van de zaken die met dit project is geregeld is in de Speeltuin Ons Eiland te vinden. Hij zal natuurlijk ook door de wijk worden rondgeleid. Start 15.00 uur Kortenaerstaat 61, bij de speeltuinvereniging.

Henri Lenferink staat bij de centrum-markt

Op zaterdag 8 maart staat burgemeesterkandidaat Lenferink in het centrum. Hij nodigt u van harte uit om langs te komen en een kop chocolademelk te drinken. Uiteraard met een Leids sleutelkoekje.

Henri Lenferink woont bijeenkomst Internationale Vrouwendag bij

Op zaterdag 8 maart om 21.15 uur woont Henri Lenferink een bijeenkomst in het kader van Internationale Vrouwendag bij. Locatie: Volkshuis, Apothekersdijk 33a.

Henri Lenferink bezoekt moskee Rembrandtstraat

Op zondag 9 maart bezoekt Henri Lenferink de moskee aan de Rembrandtstraat 10 in Leiden. Daar maakt hij kennis met de bezoekers.

Henri Lenferink gaat naar kunstcentrum Haagweg 4

Het kunstcentrum aan de Haagweg 4 knapt zelf het gebouw op. De hele dag zijn er opknap-activiteiten en artistieke arbeidsvitaminen. Op zondag 9 maart om 15.30 uur zal Henri Lenferink een handje komen helpen en gelijk een rondleiding krijgen door dit kunstcentrum.

Deze pagina is gewijzigd op 7-03-2003