Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

------ Persbericht -------

Politie Noord- en Oost-Gelderland District IJsselstreek

Persberichten van 7 maart 2003

Zutphen - Zakkenrollen

Een 29-jarige inwoonster van Zutphen heeft aangifte gedaan van diefstal van haar telefoon. Deze telefoon werd op 6 maart tussen 10.00 uur en 11.00 uur in de buurt van de Groenmarkt uit haar tas weggenomen.

Twello - Inbraak in apotheek

Onbekenden hebben op 7 maart tussen 03.30 uur en 03.55 uur ingebroken in een apotheek aan de Martinusweg. De daders forceerden een deur, doorzochten het hele pand en namen een tot nu toe onbekend geldbedrag weg.

Zutphen - Diefstal uit auto

Een 30-jarige inwoner van Zutphen heeft aangifte gedaan van diefstal uit zijn auto. De auto stond geparkeerd in een parkeerhaven aan de Henriette Polaklaan. Tussen 4 maart 23.30 uur en 5 maart 06.30 uur vernielden de daders het slot van een portier en namen een radiocdspeler weg.

Brummen - Politie zoekt getuigen van doorrijden na een aanrijding. Op 7 maart omstreeks 11.15 uur reed een personenauto op de Kampweg tegen de auto van een 37-jarige automobiliste uit Brummen. Hierdoor werd de spiegel van de auto vernield en ontstond een kras op de auto. De veroorzaker van deze aanrijding is doorgereden zonder zijn of haar identiteit kenbaar te maken. Getuigen van deze aanrijding en de veroorzaker van de aanrijding worden verzocht om contact op te nemen met de politie in Brummen, 0900 - 8844.

Einde berichten

Voor informatie: Henny Plant, voorlichting politie Achterhoek, telefoon (0314) 69 40 11

---- --