Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 7-03-2003
Persberichten vrijdagmiddag 7 maart 2003 Ernest Zinsmeyer 0592 361127 / 06 22662875

Piket tot maandagochtend

Auto-inbraken
SMILDE Donderdagnacht zijn drie autos opengebroken. Twee in de Kastanjelaan en een in de Oranjestraat. Uit twee autos verdween een radio-cdspeler met cds. Uit een auto werd niets gestolen.

Inbraak kantoor
HOOGEVEEN Donderdagnacht is ingebroken in een kantoor aan de Toldijk. Uit het gebouw is een computer gestolen. Om binnen te komen heeft de dader een raam geheel verwijderd. Het raam is in de struiken terug gevonden.

Inbraak coffeeshop
EMMEN Donderdagnacht is ingebroken in een coffeeshop in de Kolhoopstraat. Er is geld gestolen en een hoeveelheid softdrugs.

Winkeldief aangehouden
MEPEL Vrijdagmiddag is in een supermarkt in de Grote Akkerstraat een 40-jarige man uit De Wijk betrapt bij de diefstal van enkele pakjes diepvriesvis. Hij had deze onder zn kleding gestopt, en dat werd gezien. De man bleek nog een gevangenisstraf van een maand tegoed te hebben. Die kan hij direct uitzitten.

Hennepkwekerij aangetroffen
COEVORDEN Vrijdagmiddag is in een woning in de Hyacintstraat een hennepkwekerij met zon 400 planten aangetroffen. De bewoner was niet thuis, en zal op een later moment worden verhoord. De kwekerij is in beslag genomen. De politie was de zaak op het spoor gekomen na klachten uit de buurt.