Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 7-03-2003 Dagelijks persbericht district Aa & Dommel

GEWAPENDE OVERVAL, Berlicum

Donderdag rond 17.15u heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een winkel aan de Kerkwijk in Berlicum. Hierbij werd een geldbedrag ontvreemd. Een 15-jarig meisje dat in de winkel stond, werd onder bedreiging gedwongen geld aan de dader af te geven. De dader is gevlucht in een grijze auto. Een rechercheteam is momenteel bezig met het verrichten van onderzoek.

VEELPLEGERS AANGEHOUDEN, Boxtel

Donderdagmiddag zijn in hun woning in Boxtel een 37- en een 44-jarige man aangehouden. Beiden zijn zogenaamde veelplegers. De mannen worden verdacht van diverse inbraken in schuren en bergingen en diefstal van verschillende auto`s. Deze inbraken en diefstallen deden zich voor in verschillende gemeenten verspreid door Noord-Brabant. De Boxtelnaars zijn in verzekering gesteld.

AANHOUDINGEN PLEGEN VERNIELINGEN, Haaren

Drie jongens in de leeftijden van 15, 16 en 22 hebben bekend verantwoordelijk te zijn voor het plegen van diverse vernielingen in de nacht van dinsdag op woensdag jl. in de omgeving van de Haarendijk in Haaren. De drie jongeren (allen afkomstig uit Helvoirt) zijn verhoord en hebben bekend verantwoordelijk te zijn voor de verschillende vernielingen aan geparkeerd staande auto`s, brievenbussen, straatnaamborden en een verlichtingszuil.

RIJDEN ZONDER RIJBEWIJS, Berlicum

In de nacht van donderdag op vrijdag zagen surveillerende agenten op de Zuid-Willemsvaart in Berlicum een automobilist rijden, wiens rijgedrag aanleiding gaf tot controle. De man met de Soedanese nationaliteit bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Tevens was de auto niet verzekerd. Tegen de 25-jarige man werd proces-verbaal opgemaakt en de auto is in beslag genomen.

INBRAAK, Boxtel

Donderdagnacht rond 03.30u is er ingebroken in een winkel aan de Stationsstraat in Boxtel. De etalageruit werd ingegooid. Diverse instrumenten zijn weggenomen. Politie onderzoekt de zaak.