Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 7-03-2003 Dagelijks persbericht district Den Bosch

GESTOLEN AUTO, `s-Hertogenbosch

Surveillerende agenten troffen in de nacht van donderdag op vrijdag op de Grobbendoncklaan in `s-Hertogenbosch een auto aan, die als gestolen gesignaleerd stond. De 29-jarige bestuurder uit `s-Hertogenbosch werd aangehouden op verdenking van diefstal van de auto. De auto werd op 19 februari van dit jaar gestolen bij een woning aan de Salviahof in Schijndel. De man bleek tevens in het bezit van een hoeveelheid cocaïne Deze zijn in beslag genomen. De Bosschenaar is overgebracht naar het politiebureau.

INBRAAK, `s-Hertogenbosch/Rosmalen

Donderdagavond rond 21.40u is er ingebroken in een pand aan de Mgr. Van Roosmalenplein in `s-Hertogenbosch. Daders kwamen het pand binnen door met een fietsenrek een ruit in te gooien. Er werd een kluis met een onbekend geldbedrag ontvreemd.


--- ---

Donderdagnacht rond 01.30u is er ingebroken in een winkel aan de Dorpsstraat in Rosmalen. Er werd een ruit ingegooid en vervolgens nam men de kassa mee.


--- ---

Donderdagnacht rond 02.40u is er ingebroken in een horecagelegenheid aan de Kooikersweg in `s-Hertogenbosch. Daders kwamen het pand binnen door de toegangsdeur te forceren. Men ging er vandoor met de inhoud van de kassa.

RIJDEN ONDER INVLOED, Rosmalen

Donderdagavond is op de Deken van Roestellaan in Rosmalen een 52-jarige man uit deze plaats aangehouden voor het rijden onder invloed. Tegen de automobilist werd proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg tevens een rijverbod van vijf uur.

SNELHEIDSCONTROLES, Heusden/ Drunen

Tijdens een snelheidscontrole op de N267 in Heusden werd het rijbewijs van een 28-jarige Bosschenaar ingevorderd. De automobilist reed 135 km/h daar waar maximaal 80 km/h is toegestaan.


--- ---

Tijdens een snelheidscontrole op diverse locaties in Drunen zijn in totaal 13 automobilisten bekeurd voor het overschrijden van de maximumsnelheid.